Az egykori felnőttfilmest, Sáfrány Emesét már hosszú ideje faggatják arról, hogyan fog beszélni kisfiának egykori múltjáról.

Sáfrány Emese ma már légtornával foglalkozik, saját stúdiót vezet és hosszú ideje maga mögött hagyta felnőttfilmes múltját. Ám az internet nem felejt és előbb vagy utóbbi az édesanyának fel kell fedni egykori foglalkozását kisfia előtt.

Ezzel kapcsolatban pedig Sáfrány számtalan kérdést kap az interneten, hogy ezt hogyan fogja megtenni. Azonban nemrég a légtornásznak elege lett rajongói faggatásából és egyszer és mindenkorra lezárta a témát egy rövid videóban a közösségi oldalán.

Először és utoljára szeretnék erről a témáról beszélni... Gyakran megkérdezik tőlem, hogy mit fog szólni a fiam ahhoz, hogy az anyukaja mivel is foglalkozott régen...

Először is onnan kezdeném; hogy attól, ami már megtörtént, nem tudom teljes mértékben megóvni, de attól, ami történhet mindenképpen szeretném. Itt nem az a kérdés számomra, hogy ő mit fog hozzá szólni... Sokkal inkább az, hogy miként tudom majd megtanítani neki, hogy hogyan reagáljon arra, ha bántják vele, és ha az emberek rosszindulatával találkozik. Ő pontosan tudni fogja, hiszen elmesélem majd neki, miért jutottam el oda és azt fogja látni benne, hogy hogyan álltam fel belőle és "mertem új ember lenni". Amellett, hogy erre tudatosan készülök, szeretnék hinni abban, hogy az EMBEREK megtanulnak saját "hibáikkal" foglalkozni, mások felé szeretettel és nem gonoszsággal fordulni” - zárta le a témát Sáfrány.

@safrany_emese

Először és utoljára szeretnék erről a témáról beszélni …

♬ eredeti hang - Sáfrány Emese

(Borítókép: Sáfrány Emese. Fotó: Index/Bodnár Patrícia)