Pikáns történetet mesélt el a TV2 Zsákbamacska című műsorában az egyik stewardessnek öltözött játékos, akire aztán Pápai Joci egyenesen rávetette magát.

Hétfőn elstartolt a TV2 legújabb game show-ja, amelynek résztvevői közel 60 féle játékot próbálhatnak ki annak reményében, hogy minél nagyobb nyereménnyel térjenek haza. Ennek érdekében kénytelenek a műsorvezetőkkel alkudozni, akiknek elfogadhatják az ajánlatát, de választhatják az ismeretlen nyereményt is. 

Majka és Pápai Joci sosem restek szócsatába szállni a játékosokkal, vagy épp bókolni egy-egy csinos hölgynek. A pénteki adásban sem lesz ez másképp, amikor egy légiutas-kísérőnek öltözött hölgy lép majd színre. A boldog házasságban élő csinos nagymama egy pikáns történetet mesél el egy szaunás élményről, mire Pápai Joci kapva kap az alkalmon, hogy rávesse magát a szőkeségre.

„Gőzkabinban előfordult, hogy bementünk előre a barátnőmmel, leültem és vártuk a fiúkat, hogy jöjjenek. Bejöttek a fiúk, majd én felugrottam: >>jaj apa, megjöttél?<

Mondjuk, hogy most gőzkabinban vagyunk, jó?

– csattan majd fel Pápai Joci és a hölgy nyakába ugrik. Az énekes egyébként az egyik adásban már büszkén hirdette, hogy házasan is tapadnak rá a nők, nem sokkal korábban pedig Majkát varázsolta el az egyik pom-pom lánynak öltözött, hajlékony játékos. 

(Borítókép: Pápai Joci. Fotó: )