Néhány nappal ezelőtt egy igazi örömhírről számolhatott be Debreczeni Zita és Gianni Annoni, második közös gyermekük, Gregorio Ádám ugyanis világra jött. A büszke édesapa igyekszik a lehető legjobban kivenni a részét a gyereknevelésből; nagyobbik fiával, a két és féléves Gianfranco Mátéval is rengeteg időt tölt.

Az olasz származású étterem-tulajdonos apai teendői mellett azonban a sportot sem hanyagolja. A második kisfia születését követő családi idillről éppen a padel pályáról mesélt. A tenisz és a fallabda elemeit ötvöző sport ugyanis a legújabb kedvence.

„Egy szuper gyerek, eszik, iszik, alszik! ... Minden rendben van, anya és a pici is jól van!” – újságolta a TV2-nek Annoni, akinek első kisfia, Gianfranco Máté sok év küzdelem után született meg.

A két és féléves kisfiúnak nehéz volt elmagyarázni a kistestvér érkezését.

„Most is ő az első, mert ez eddig is így volt. Nem szabad megbolygatni az ő életét. Nem szabad mondani neki, hogy ne sírjon, mert a kicsi alszik, mert akkor rá fog haragudni. Egy nagy pszichés kontextusba léptünk, ahol szülőnek lenni »meló«, egy hatalmas nagy felelősség, és nem egyszerű. De tanulunk és hallgatunk. Az az igazság, hogy 52 évesen nagyon sok tippet kapok azoktól is, akiknek már nagyobbak a gyerekei” – árulta el a híresség, aki arról is szót ejtett, hogy Gianfranco Máté igazi örökmozgó és akaratos.

„Táncol, énekel és két nyelven beszél. Magyarul jobban tud, mert többet használjuk otthon, mint az olaszt. Számolni is tud, de az állatokat is olaszul tudja. Jószívű, erős egyéniség. Az estéknek megvan a maga rituáléja, mindig imádkozunk.

Nem szégyelljük elmondani, hogy mi egy ilyen család vagyunk,

és én büszke vagyok a feleségemre is, aki egy fantasztikus nő és anya” – magyarázta az édesapa, akinek két gyermek mellett is fontos a sport. Kevesen tudják, de padel bajnokságokra is jár.

Annoniék az újszülött kisfiukról egy képet is posztoltak az Instagramon. A gyerekek arcát ugyanakkor nem fogják megmutatni: feleségével, Zitával azt szeretnék, ha a fiúk maguk dönthetnék majd el, hogy szeretnének-e szerepelni.

(Borítókép: Debreczeni Zita és Gianni Annoni. Fotó: Velvet)