Több héten keresztül a szeretteitől távol, kedvenc elfoglaltságairól lemondva küzd majd a győzelemért a TV2 Ázsia Expressz - Felfedezzük Amerikát című kaland-realityjében az egykori Exatlonos, Kempf Zozo, valamint az énekes, Brúnó. A páros elárulta, mit hiányolnak majd leginkább hazulról.

A TV2 idén újra műsorára tűzi közönségkedvenc kaland-realityjét. Az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát című műsor forgatása a napokban kezdődik, hogy pontosan kik szállnak versenybe egymással, arról ide kattintva olvashat bővebben.

Mint azt a korábbi évadokban megszokhattuk, idén is csapatokban versenyeznek majd egymás ellen a sztárok. Az egyik páros Brúnó és Kempf Zozo duója lesz, akik közül az énekes már nagyban készül az amerikai kalandra. Saját bevallása szerint Brúnó már letöltött egy alkalmazást, amelyen spanyolul tanul, emellett a sportot is beiktatta a mindennapjaiba, hogy bírja a feszített tempót. Zozo kevésbé készül a megmérettetésre, inkább azt reméli, hogy az Exatlon kellően felkészítette a rá váró testi és lelki terhelésre. A páros arról is őszintén vallott, hogy hogyan alakult meg mindenre elszánt párosuk. 

„Mint egy jó társkeresőn megláttuk egymás fotóját, ez ilyen szerelem első látásra dolog. Tudtuk, hogyha ez a páros összeáll, akkor ezt a versenyt mi le fogjuk hozni” – avatta be a TV2 riporterét Brúnó, aki Zozóval közösen arról is egyhangúan nyilatkozott, mit hiányolnak majd a legjobban a külföldön töltött idő során. Ez pedig nem más, mint...

dobpergés...

A FIFA.

( Borítókép: Kempf Zozo és Brúnó. Fotó: TV2)