Hatalmas sikert aratott a Sztárban sztár leszek! című tehetségkutató műsor tavalyi, harmadik évada. A nyertese Pápai Joci mentoráltja, Kökény Dani lett, idén pedig ismét várja a csatorna a vállalkozó szellemű tehetségeket.

A kereskedelmi csatorna műsorának köszönhetően hatalmas tehetségek indíthatták el a karrierjüket: az első évadban a ma már egy párt alkotó és hamarosan szülői örömök elé néző Feng Ya Ou és Békefi Viki találta meg a várva várt sikert, míg a második szezonban Csiszár István kápráztatta el tehetségével a nézőket. Tavaly Kökény Dani alkotott maradandót az átalakulásaival, és menetelt egészen a győzelem kapujáig. 

A TV2 2023-ban is keresi az év legsokoldalúbb tehetségét, aki hatalmas pénznyereménnyel gazdagodhat.

Míg Kökény a tavalyi évben 10 millió forintot zsebelhetett be az első helyezésért, idén már 20 millió forint, valamint egy vadonatúj, 10 millió forint értékű autó üti a markát annak, aki elkápráztatja tehetségével a zsűrit és a nézőket. A nyeremények mellett számos lehetőség is megnyílik a legjobbak előtt. 2022-ben például nemcsak Kökény Dani találta meg a számításait a műsornak köszönhetően: Kaly Roland nemrég adott ki egy közös dalt Majkával, amelyet a Sztárban Sztár kilencedik évadában elő is adtak a nagyközönségnek.

(Borítókép: A Sztárban sztár leszek! 3. évadának mesterei. Fotó: Papajcsik Péter/Index)