Kemény mondatok hagyták el a Sztárban Sztár zsűritagjainak száját, miután Gubik Petra Azahriah-ként lépett színpadra. A produkciónak vegyes fogadtatása volt, arról pedig, hogy hogyan fogadta a különböző kritikákat, a Mokka műsorában vallott a színésznő.

Korábban kétszer is napi győztes volt, és többször is maximális pontszámot kapott az ítészektől Gubik Petra, akinek múlt heti előadása megosztotta a zsűritagokat a Sztárban Sztár kilencedik évadában. Azahriah-ként kapott hideget-meleget, utólag pedig ő maga is kielemezte a produkcióját, hiszen mint mondta: csak akkor tud fejlődni hangi és mozgásbeli kvalitásain, ha ezt megteszi.

Fontos, hogy tudd, hol kell még javítani

– jelentette ki alázatosan a Sztárban Sztár versenyzője, aki kifejezetten izgalmasan élte meg, ahogy ezzel a szereppel kilépett a komfortzónájából. Maga a televíziós közvetítés is új élmény a számára, de úgy érzi, előnyt kovácsolhat belőle, hiszen míg a színházat kedvelők köre elég szűkösnek mondható, addig a művészetét egy egész ország ismerheti meg egy ilyen műsornak köszönhetően.

„Tudom, mindenkinek úgysem tudok megfelelni, de igyekszem a maximumot hozni. Igyekszem már szerdára elkészülni a produkcióval, hogy utána még bőven legyen idő a finomításokra, finomhangolásokra” – fogalmazott a Mokka stúdiójában Gubik Petra.

(Borítókép: Gubik Petra Azahriah bőrében a TV2 Sztárban Sztár című műsorában. Fotó: Szollár Zsófi/Index)