Egy külföldi bennfentes vallott arról, hogy melyik hírességek viselkedtek a legkellemetlenebbül.

Anna Wintour – Az arrogáns

Nem titok, hogy Az ördög Pradát visel című filmet Anna Wintourról mintázták, így talán nem is meglepő, hogy az amerikai Vogue magazin szerkesztője igen finnyás vendég. Állítások szerint hajlamos foglalás nélkül beesni a legzsúfoltabb éttermekbe és azonnal asztalt követelni magának. Telt ház esetén is elvárja, hogy soron kívül kiszolgálják. Egyszer záráskor tért be egy étterembe, kinyitatta a különszobát és külön pincért rendelt magának.

Gwyneth Paltrow – A megközelíthetetlen

Az Oscar-díjas színésznő modorával kapcsolatban nem ez az első alkalom, hogy kellemetlen információkra derül fény. Állítólag ő maga nem szól a felszolgálókhoz, hanem az asszisztense közvetíti a rendelését.

Drake – A smucig

Bár a világhírű kanadai rapper vagyonát 260 millió dollára becsülik (93,3 milliárd forint) mégis igen kevés borravalót szokott hagyni. Alkalmon adtán hosszas, káromkodásokkal tarkított vitába bonyolódik az éttermi személyzettel a pénz miatt.

Anne Hathaway – A finnyás

Az Oscar-díjas színésznő igényeinek állítólag igen nehéz megfelelni. Szerencsés napnak számít, ha nem küld vissza a szakácsnak valamilyen ételt. Eddig rekordja szerint négyszer kellett neki kihozni a reggelit, mert mindig talált valami kifogásolni valót. A végén pedig meggondolta magát és kért valami mást.

(Forrás)

(Borítókép: Anne Hathaway. Fotó: Getty Images)