A színésznőt az utóbbi időben többekkel is hírbe hozták, ám legutóbb David Mayer de Rothschilddel látták őt kettesben, Malibuban.

Angelina Jolie a 2016-os válása óta féltve őrzi magánéletét a nyilvánosság elől. Több férfival is szóba hozták azóta, illetve már a lesifotósok is látták egy idegen férfi társaságában, ám a 47 éves színésznő egyik pletykát sem támasztotta alá.

Nemrég a népszerű énekessel, The Weeknddel boronálták össze, aki később egy dalt is kiadott Here We Go... Again címmel, amely a rajongók szerint Jolie-val való kapcsolatát meséli el.

A napokban azonban Jolie-t egy milliárdos örökössel, a 44 esztendős David Mayer de Rothschilddel kapták lencsevégre, amikor Malibuban három órán át ebédeltek kettesben.

Titokzatos férfi

A 44 éves ökológus a Rotschild bankár család örököse. A férfinak állítólag sok közös tulajdonsága van Jolie-val, többek között, hogy mindketten szeretnek jótékonykodni. Mayer jó célra használja a vagyonát, amit meg is jutalmazott az Egyesült Nemzetek Szervezete: 2009-ben elnyerte a „Klímahős” címet.

(Borítókép: Angelina Jolie. Fotó: Getty Images)