Demcsák Zsuzsa tavaly év végén vált el indiai férjétől, Krishan Dangwaltól, akivel még az Ázsia Expressz 2019-es forgatásán ismerkedett meg Srí Lankán. Három évet éltek házasságban amikor eldöntötték, hogy külön utakon folytatják az életüket. Demcsák jó ideig nem volt kész másokkal ismerkedni, de elképzelhető, hogy nemrég megtört a jég.

Demcsák Zsuzsának eddig nem sok szerencséje volt a házasság intézményével. Első férjével éveken át bántalmazó kapcsolatban élt, majd amikor 2014-ben sikerült felbontania a K. József és közte lévő jogi köteléket, valamint három évvel később a családon belüli erőszak kapcsán a bíróság is a műsorvezetőnek adott igazat, éveken át nem tudott szerelemre lelni Demcsák. 2019-ben úgy tűnt, a tévés ismét révbe ért, ám három évvel később kiderült: indiai származású férjével sem egy irányba halad az életük.

A műsorvezető egy időben a munkájában is hullámvölgybe került: 2017-ben mindössze két hetet töltött az ATV-nél, amikor egy virális videó elterjedését követően kóros fáradtságra hivatkozva felmondott a csatornánál. Ezt követően egy időre eltűnt az árgus szemek elől és életmódváltásba kezdett. Először önmagához kellett visszatalálnia, aminek érdekében beiktatta a mindennapjaiba a rendszeres edzést, valamint táplálkozási szokásain is gyökeresen változtatott. Mindenki tátott szájjal ült a televízió előtt, amikor szinte újjászületve bukkant fel a TV2 Mokka című reggeli műsorának egyik házigazdájaként. A karrierje innentől egyenesen ívelt felfelé: megkapta a Farm VIP-et, valamint a LifeTV Bréking című műsorának vezetője lett.

Az Ázsia Expressz című reality-ben 2019-ben tűnt fel szereplőként és egészen a döntő kapujáig menetelt játékostársával, Kandász Andrea szociológussal. A forgatások során ismerkedett meg az indiai Krishan Dangwal producerrel. Szinte azonnal egymásba szerettek, és még abban az évben frigyre léptek egymással. Házasságuk mesébe illő volt, ám kapcsolatukat kikezdte, amikor a Money or Love című műsor forgatása során hónapokon keresztül több mint 13 ezer kilométerre voltak egymástól. Bár Demcsák szerint már korábban jelentkeztek a házasságukban problémák, ez végleg pontot tett a kapcsolatuk végére. Mégis, mindenkit váratlanul ért, amikor 2022 szeptemberében bejelentették: elválnak.

A műsorvezető nemrég elárulta, hogy a válás utáni nehéz időszakon a gyermekei segítették át, akikkel rendkívül nyíltan beszélgethetett az érzéseiről. Akkor azt is leszögezte, hogy egyáltalán nem áll készen egy újabb szerelemre.

„Szerelemmel most nem foglalkozom. Nincs még nyitva a szívem. Krishan emberileg magasra tette a lécet, nehezen tudom elképzelni, hogy valaki ezt megugraná. Tudom, hogy a továbblépésre kellene gondolni, hiszen senki nem akar egyedül maradni, egyedül megöregedni, de ettől egyelőre nem félek. Lelkileg én még mindig kötve vagyok” – mondta Demcsák egy pár héttel ezelőtti interjúban. Bár azóta nem sok idő telt el, nemrég egy sejtelmes bejegyzést tett közzé az Instagram-oldalán, amelyből arra lehet következtetni, hogy talán újra rátalált a szerelem – szúrta ki a Blikk.

Barbra Streisand: im the woman in love.

(Borítókép: Demcsák Zsuzsa. Fotó: Papajcsik Péter/Index)