Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Az Instagram nemrég változtatott közösségi irányelvein: mostantól a nők és férfiak is kirakhatnak olyan fotókat, amelyeken takaratlanul látható az egész felsőtestük. Mihalik Enikő nem sokáig teketóriázott: nemrég egy fotósorozattal jelentkezett az oldalán, amelyben félmeztelen kép is helyet kapott.
  • Eddig sem volt titok, hogy Sylvester Stallone festeget, hiszen már 10 éve is volt kiállítása Szentpéterváron, majd két évre rá Nizzában. Legutóbbi bejegyzésében megmutatta, hogy az utóbbi időben milyen műalkotásokon dolgozott. A világhírű színész szerint mindenkinek ki kéne próbálnia a festészetet. 
  • Hajdú Péter közzétette a Frizbi következő részének előzetesét, amelyből kiderül, hogy következő vendége Balogh Levente lesz. A Cápák között egyik legnépszerűbb vállalkozója, egyben a Szentkirályi tulajdonosa többek között arról is mesél, hogyan tett szert mesés vagyonára. 
  • Járai Máté tiszta vizet öntött a pohárba Dér Henivel kapcsolatban. A Jászai Mari-díjas színész a Viasat 3-on futó Troll a konyhában című műsorban szerepel együtt Dérrel, akivel annak idején a Nyerő Párosban is egyszerre voltak képernyőn. Kapcsolatukról a következőket írta a színész: 

„Annyira szeretem ezt a képet! Sokan, akik követték a Nyerő páros azon évadát, amiben együtt játszottunk Heniékkel, talán értetlenül állnak a barátságunk előtt, de ez is csak egy újabb bizonyítéka annak, hogy sokkal több minden van a dolgok mögött, mint ami látszik belőlünk.”

(Borítókép: Mihalik Enikő. Fotó: Vittorio Zunino Celotto/Getty)