Bármikor is került veszélyzónába a Sztárban sztár című showműsorban az elmúlt hetekben, mindig számíthatott Tóth Andi támogatására Molnár Tibi, azaz Trap kapitány.

A Tha Shudras nevű együttes énekesét zavarba is hozza a fiatal zsűritag kedvessége, aki értékeléskor sosem csinál titkot abból, mennyire lenyűgözi a zenész átalakulása. Trap kapitány legutóbb Soltész Rezső bőrébe bújt, a következő adásban pedig a Maneskin frontembereként lép színpadra.

Mint kiderült, az új barátságoknak is nagyon örül. Különösképpen annak, hogy Tóth Andi mindig kiáll mellette.

„Ez nagyon jól esik. Innen is nagyon szépen köszönöm! Bár néha zavarba ejtő, hogy mennyire kiáll értem... De szerintem szakmailag mindig igaza van, szóval én is kiállnék magamért” – üzente Tóth Andinak a TV2 miniinterjújában Trap kapitány, aki a következő adásban már a döntőbe jutásért küzd.

Schoblocher Barbara annyira nem boldog

A Sztárban sztárban való átalakulásával Schoblocher Barbara is elkápráztatja a zsűritagokat. A Blahalouisiana énekesnője ugyanakkor attól nem egészen volt elragadtatva, hogy múlt vasárnap, azaz a hatodik élő showban Gubik Petrával kellett párbajoznia. A győzelem után keserédes érzelmek kavarogtak benne.

„Persze nagyon örültem az elismerésnek, de rossz volt, hogy így mérlegre kellett tenni, és valamelyikünket választaniuk kellett ebből... Ez egy hálátlan szituáció volt” – mondta az énekesnő, hozzátéve, előadása azért nyerhette el jobban a zsűri és a nézők tetszését, mert jobban passzolt hozzá az alakított szerep.

(Borítókép: Tóth Andi. Fotó: Index/Kaszás Tamás)