Új szerepben próbálja ki magát a Barátok közt egykori színésznője, Nyári Dia. A színésznő a közösségi oldalán árulta el követőinek, hogy egy kivételes monodrámában kapott szerepet: az '50-es évek szexszimbólumát, Marilyn Monroe-t alakítja, amire nagy kihívásként tekint.

„A monodráma szerintem az egyik legnehezebb, ha nem A legnehezebb műfaj, a színészi pályán. Nagy fába vágtuk a fejszénket, de az eddigi nézői vélemények alapján úgy néz ki megbírkóztunk vele @h.varga_tamas barátommal. Gyeeeertek el minél többen, én pedig mindent megteszek érte, hogy ne bánjátok meg! (A színdarab nem a »Szöszi« című film alapján készült!)” – jegyezte meg a színésznő, akit követői elhalmoztak dicséretekkel.

Nyári Dia a darabbal kapcsolatban korábban úgy fogalmazott:

„Bemutattuk a »Ki vagy Marilyn?« című előadást, ami több szempontból mindkettőnknek egy mérföldkő @h.varga_tamas barátommal. Neki a társulata és az írói szárnybontogatása okán, nekem pedig azért, mert ez életem első monodrámája, ami szerintem az egyik legnehezebb műfaj, főleg hogy az utóbbi időben inkább televízióban dolgoztam. Nagyon hálás vagyok, hogy megszületett ez az előadás, sokat tanultam és még fogok is belőle. Kiléphetek a komfortzónából, és ti pedig ezt szeretitek, eddig úgy tűnik!”

Természetesen Marilyn Monroe ikonikus anyajegyét sem hagyták le a színésznő arcáról.

Nem Nyári Dia az egyetlen, aki megmutatta, hogyan fest Marilyn Monroe-nak öltözve. Korábban a TV2 időjósa, Barta Sylvia is átalakult.

Hasonló felvétel a naptárdíváról, Kiszel Tündéről is készült.

Ön szerint melyik hazai sztár hasonlít a legjobban Marilyn Monroe-ra?

(Borítókép: Nyári Dia. Fotó: RTL)