Indítsuk a hetet érdekes hírekkel hazánk hírességeiről!

Hajdú Péter

Komoly kijelentést tett Hajdú Péter. A műsorvezető bevallotta, hogy jövőjét csakis az online platformokon tudja elképzelni, ezért tévéműsort soha többé nem akar már vezetni.

„Egy-két évvel ezelőtt kezdtem el figyelni a YouTube-ot, amikor Friderikusz Sándor belekezdett az online műsorkészítésbe. Éreztem, hogy ez a jövő, hiszen láttam magamon és a páromon is, hogy egyre kevesebbet nézünk tévét, inkább a streamingszolgáltatásokat és az internetet helyezzük előtérbe. A döntésemben megerősített az is, amikor a cicciolinás Összezárva adásomból feltettünk egy részletet a YouTube-ra és rövid idő alatt kétmilliós megtekintést ért el. A Frizbi sikere jól bizonyítja, hogy megérte váltani. (...) Soha többé nem akarok tévében műsort vezetni. Ha meghívnak vendégként, akkor örömmel megyek, de műsorvezetőként az én jövőm az online platformokon van” – jelentette ki a Blikknek Hajdú, hozzátéve, tartalmat gyártani még évekig szeretne. YouTube-csatornáján a Frizbi mellett hamarosan egy teljesen új műsort is láthatnak a nézők.

Nacsa Olivér

Igazi népharag zúdult nemrég Nacsa Olivérre, amiért kijelentette, hogy a humor nem női műfaj. A humorista erről a KarcFM műsorában beszélt Pottyondy Edina kapcsán, aki több hazai híresség mellett maga is visszavágott Nacsának. A Bagi-Nacsa Show című műsor sztárja végül vasárnap este a Facebook-oldalán kért bocsánatot kijelentéséért. 

„Sokat gondolkodtam az elmúlt napok történéseit illetően, amelyeket a Karc FM »Bezzeg« című műsorában mondott mélyinterjúból kiragadott és félreértelmezett szavaim generáltak, mégpedig hogy »meglátásom szerint a humor alapvetően nem feltétlenül egy női szakma.« Azt hiszem sosem késő belátni, ha az ember hibázik, és félreérthető megfogalmazásával adott esetben sokak érzékenységét sértheti valamilyen módon, noha a konkrét témával kapcsolatban rossz szándék nem vezérelte. Belátom ebben az esetben ez pontosan így történt. Nem volt lehetőségem azt sem elmondani, hogy miként váltak félreértelmezhetővé a szavaim. Eredetileg azt szerettem volna elmondani, amelyet előttem már korábban többen is elmondtak, hogy valamiért hazánkban kevesebb a női előadó ebben a szakmában. Nem kérdés számomra az sem, hogy mindig az adott embert kell nézni függetlenül attól milyen nemű, nő vagy férfi, nemzetiségű, vagy politikai hovatartozású az illető. Itt és most a témát lezárva szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől, akit esetleg megbántottam!” – írta a közösségi oldalán.

Molnár Anikó

Nem ad az utálkozók véleményére Molnár Anikó, sőt: a fizetős OnlyFans-oldalt indító egykori Nagy Ő kijelentette, hogy minél több utálója lesz az erotikus tartalmai miatt, annál jobban feszegeti majd a határait. 

„Egész egyszerűen az a bajuk, hogy irigyek, mert nem az ő számlájukra megy az oldalamból befolyó összeg hó végén, hanem az enyémre. Engem viszont teljesen hidegen hagy, hogy virágos, rajzfilmfigurás profilképpel rendelkező álprofilokról miféle véleményeket írnak a közösségi oldalaimra. Aki valóban sikeres és rendben van az élete, az nem fordít ennyi időt olyasvalakire, akit nem is kedvel. Aki pedig azt mondja, hogy csak aggódik értem, annak felteszem a kérdést: akkor miért nem aggódott, amikor a koronavírus miatt nem volt bevételem?!” – mondta a Blikknek Molnár, aki szerint sokan azt találják igazán zavarónak, hogy kozmetikai szalonja mellett az OnlyFans-oldalával egészíti ki jövedelmét.

Sztárban sztár

Alább a TV2 Sztárban sztár című showműsorának tegnap esti adásáról olvashat. Összegyűjtöttük az elődöntő legfontosabb történéseit.

  • Valkusz Milán az eredményhirdetés után zokogásban tört ki. A ValMar duó énekese nem volt teljesen elégedett a produkcióival, ezért érzékenyen érintette, hogy nem neki, hanem Molnár Tibinek, azaz Trap kapitánynak kellett távoznia a műsorból. A fiatal zenész úgy látta jobbnak, ha rákérdez, átadhatja-e a Tha Shudras frontemberének a lehetőséget.

„Meg fogok rohadni lelkileg, ha valaki kiesik helyettem...” – mondta az Instagramon indított élő videójában Valkusz.

„Kérdezhetek valamit? Csak annyi, hogy nem lehet Tibinek átadni a helyet? De tényleg, van ilyen opció?” – vetette fel a kérdést Valkusz, akinek a műsorvezető, Till Attila az alábbi választ adta:

„Nincs. A nézők döntöttek, ha váltanánk, az olyan lenne, mintha nem számítana a nézői szavazat.”

  • Szakítás és szétkötözés ide vagy oda, Marics Peti és Tóth Andi ismét összeillő szerelésben ült be a zsűripultba. A Blikk azt írja, hogy a két előadót ugyanaz a stylist öltözteti, ezért lehetett, hogy az énekesnő fülbevalója ugyanolyan kék anyagból készült, mint Marics inge.

Marics szettjéről videót mutatunk:

@kissmark_official @Marics Peti #foryoupage #stylingvids #kissmark #fashiondesign #foryou #design ♬ Formula - Labrinth
  • Amikor Schoblocher Barbara második produkcióját értékelte, egy magánéleti titkot is megosztott Marics Peti. A Blahalouisiana énekesnője Doja Catként, baseball ütővel a kezében lépett színpadra, ami emlékeket idézett fel a ValMar énekesében.

„Kicsit reszkettél, féltél” – szúrta oda Tilla Maricsnak.

„Igen, azért mert engem már egyszer vártak baseball ütővel otthon, és az nem poén” – vágta rá a fiatal zenész, aki nem tért ki a részletekre.

  • Sokak nagy meglepetésére a hetedik élőshowban Gáspár Evelin is színpadra lépett tegnap este. Az influenszer háttértáncosként volt látható a műsorban, pontosabban akkor, amikor Oláh Ibolya Joan Jett bőrébe bújt. A Blikk azt írja, hogy Gáspár a TV2 Akadémia növendéke, kötelező gyakorlatát pedig a Sztárban sztár kulisszái mögött tölti.

„Minden gyakornokhoz be van osztva néhány versenyző, akiket irányítanunk kell, hiszen az élő adás szigorú rend szerint zajlik, a reklámszünetekben pedig meg kell igazítani a sminkjüket, hajukat vagy interjút kell adniuk. Az én feladatom az, hogy a hozzám beosztottak időben ott legyenek mindenhol, illetve a kényelmükről is gondoskodom: vizet viszek nekik vagy odaadom nekik a szünetben a telefonjukat, hogy bátoríthassák a rajongóikat. Úgy tapasztaltam, hogy mindenki rendes, jó fej, nincsenek elszállva maguktól és nem néznek le minket” – mondta nemrég a lapnak. 

  • A következő adásban kiderül, hogy Oláh Ibolya, Gubik Petra, Schoblocher Barbara vagy Valkusz Milán nyeri el a legsokoldalúbb előadónak járó díjat.

(Borítókép: Hajdú Péter, Valkusz Milán. Fotó: TV2)