Ma is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Ördög Nóra azt vette videóra, hogyan ébresztette fel férjét, Nánási Pált és gyermekeit, Micit és Vencelt. A felvétel még Erdélyben készült, a műsorvezető és szerettei jelenleg az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát című műsor forgatása miatt tartózkodnak a tengerentúlon.
  • Tolvai Reni egy olyan fotóval lepte meg követőit, amely még 2012-ben készült róla.
  • Varga Izabella április 4-én, azaz éppen ma ünnepli a születésnapját. A Barátok közt sztárja 50 éves lett.

„Félúton a 100-hoz. Ha elérem, nyert ügyem van... 100 fölött már kevesen halnak meg” – írta a fotókhoz a színésznő.

  • A PageSix szerint meglehetősen furcsa, hogy Ben Affleck hatalmas mosollyal az arcán lépett az utcára. A színész az utóbbi időben ugyanis bárhová ment, mindig morcos fejet vágott, és a nyilvános eseményeken sem volt túlzottan boldog. Jó kedvéért ezúttal fogadott lánya, Emme volt a felelős: a hollywoodi filmcsillag és felesége, Jennifer Lopez előző házasságából született gyermeke Santa Monicán bandázott.
  • Nádai Anikó Gyöngyöstarjánból posztolt lehengerlő fotót magáról.
  • A PageSix talált rá arra a fotómontázsra, amelyet Hailey Bieber osztott meg az Instagram-oldalán. Justin Bieber felesége gyakorlatilag félmeztelenül pózol a képeken: a mintegy 10 ezer 750 dollárba (3,7 millió forintba) kerülő gyémántos melltartón kívül nem visel mást, kebleit félbe vágott maracujákkal takarta ki. A kivételes „kiegészítőben” saját márkája, a Rhode legújabb kollekcióját reklámozza. A fotóhoz lapozni kell!

(Borítókép: Hailey Bieber, Varga Izabella. Fotó: Getty Images/Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic, Velvet/Kaszás Tamás )