A csinos műsorvezetőnő már lassan egy éve él boldog párkapcsolatban, de csak nemrég mutatta meg párját a rajongóinak.

Gelencsér Tímea egészen mostanáig féltve őrizte párja kilétét. Amikor a különböző sajtóorgánumok érdeklődtek magánélete iránt, vagy hogy miért nincs párja, mindig kitérő választ adott. Nemrég azonban az Instagram-oldalán leleplezte ez első közös fotójukat, a képhez pedig ezt írta boldogan:

„Régóta vágytam rá, hogy megoszthassak Veletek egy ilyen fotót! Sosem éltem kifele a magánéletem és ezentúl sem tervezem, viszont szeretném ha tudnátok, hogy lassan egy éve boldog párkapcsolatban élek. Mivel most már szeretnénk kettesben is elmenni egy-egy rendezvényre, elkerülhetetlen lenne a további inkognitó. Köszönöm a barátaimnak, akik segítettek ezt ilyen hosszú időn keresztül titokban tartani, hogy ez az időszak tényleg csak kettőnkről szóljon! Örömmel osztom meg veletek ezt a hírt és remélem velünk együtt örültök Ti is.”

Noha a párjáról a bejegyzésben semmit sem árult el, a Blikk információi szerint egy labdarúgóról van szó: Simon Mátyás a szerencsés, aki korábban az NB3-as FC Hatvan játékosa volt. Manapság inkább az üzleti életben bizonyít a focipálya helyett: a gyümölcsökkel foglalkozó vállalkozásával az RTL Cápák között című műsorában is szerepelt nemrég.

(Borítókép: Gelencsér Tímea. Fotó: Németh Kata/Index)