Az elmúlt években mások életét próbálta szebbé és boldogabbá tenné, ám ötven évesen már inkább saját magára koncentrálna Katus Attila. Az életmódtanácsadó nemrég építkezni kezdett, új otthonában pedig szívesen alapítana családot.

Fészket építek, még keresem a szalmát hozzá

– fogalmazott a TV2 Mokka stúdiójában Katus Attila, aki 50 évesen is minden nap munkát és energiát fektet saját egészségébe. A sportoló úgy érzi, lassan új fordulóponthoz érkezik az élete, és bár továbbra is imádja a munkáját, szeretne egy kicsit lelassítani.

„Az ember eljut egy olyan fennsíkra, amire úgy érzi, már nem akar újabb hegyet megmászni, nem keresi a sikert, egyszerűen ami van, azt próbálom élvezni és tudom is” – mondta Katus.

Az életmódtanácsadó nemrég építkezésbe kezdett, elmondása szerint nagyon élvezi a ház körüli munkálatokat, imádja, amikor talpig sáros lehet. Projektjét befejezve pedig egy újabb álmát szeretné valóra váltani: családot alapítana.

„Remélhetőleg egy olyan hölggyel fogok megismerkedni, aki szintén a sportot, egészséges életmódot szem előtt tartja. Bár nem sportladykben gondolkozom.”

(Borítókép: Katus Attila. Fotó: Kaszás Tamás/Index)