Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Aisleyne Horgan-Wallace Anglia egyik igen meghatározó médiaszemélyisége, aki nemcsak modellkedik, de műsorvezetőként és színésznőként is tevékenykedik, miközben az Instagramon közel egymillió követője van. A nagy áttörést a 2006-os év hozta el számára, amikor feltűnt az angol Big Brother című valóságműsorban, amelyben erotikus megjelenésével mindenkit levett a lábáról. A népszerű műsorvezetőnő legújabb posztjában nem sokat hagyott a képzeletre: az autójának támaszkodva, mindössze egy hálóruhában pózolt a kamerának.
  • Kulcsár Edina egykori szépségkirálynő a közösségi oldalán nosztalgiázott: egy fotót mutatott arról, hogyan vonult végig egykor a kifutón. A régi fotó és a bejegyzés ide kattintva érhető el.
  • Balázs Andi színészi pályafutásának ideje és párkapcsolatának hossza lefedi egymást: Gáborral ma ünneplik a megismerkedésük 21. évfordulóját. A színésznő előre figyelmeztetett: nyálas poszt következik.
  • Salsázni tanul David Beckham és felesége. Victoria Beckham vette videóra a legutóbbi randiestjüket, amelyen a sztárpár salsa órán járt. A felvételt az egykori futballista is megosztotta. Kár tagadni: jó mozgása van!

(Borítókép: Aisleyne Horgan-Wallace. Fotó: John Phillips/Getty)