A modell már három és fél éve szingli.

Zimány Linda ritkán enged betekintést a magánéletébe. A jogászként is tevékenykedő influenszer közösségi oldalairól csak annyit lehet megtudni, hogy mindennapjait a munka és sport köti le. Azonban a TV2 Mokka műsorában nemrég többek közt arról is beszélt, hogy a napokban töltötte be 37. életévét és idén már nem nagy bulival ünnepelt, hanem barátaival vacsorázott együtt.

Zimány korábban karrierjére és önmagára koncentrált, de most már úgy érzi, készen állna akár egy komolyabb kapcsolatra is, viszont introvertáltsága ennek néha gátat szab, legalábbis Magyarországon, ugyanis ritkán mozdul ki otthonról.

„A legjobb barátnőm Miamiban él és őt mindig meg tudom látogatni. Amikor nála voltam, akkor vettem magamon észre, hogy elmentünk egy étterembe és sokkal nyitottabb voltam.

Ez nyilván abból is adódik, hogy ott nem vagyok ismert ember és nincsenek meg bennem ezek a gátak és szorongások”

– mondta a modell, hozzátéve, már készen állna egy komolyabb kapcsolatra és akár egy kisbabára is. Bár állítása szerint igen nehezen talál olyan férfit, aki erre vevő lenne. Zimánynak a legfontosabb tulajdonságok egy férfiban a családszeretet, a hűség, tisztelet, érzelmi intelligencia és a humor.

(Borítókép: Zimány Linda. Fotó: Kaszás Tamás/Index)