Akkoriban a színész úgy érezte, a kereszténység talán segít neki kilábalni a depresszióból.

Chris Pratt 2018-ban vált el exfeleségétől, Anna Faristól. A színésznek akkoriban nemcsak házaságának kudarcát kellett feldolgozni, de az internet népe is súlyos kritikákkal illette őt. Azzal vádolták, hogy az vezetett a válásához, hogy lelki terrorban tartotta feleségét és sokat kritizálta Faris külsőjét. Pratt igyekezett nem reagálni a vádakra és főként a munkájára koncentrált.

A galaxis őrzői és a Jurassic Word 43 éves sztárja nemrég a Drew Barrymore show vendége volt, ahol arról beszélt, mennyire össze volt törve a válása után. Úgy érezte, kicsúszott a lába alól a talaj, és azt gondolta, nem maradt más választása, minthogy egy magasabb hatalom kezébe helyezze az életét és remélte, hogy a kereszténység majd kiútat nyújt neki a depressziós időszakból.

Pratt nemsokkal ezután ismerkedett meg a templomban Katherine Schwarzenegerrel, akire azóta is élete szerelmeként hivatkozik. Életüket is összekötötték, és két kislányuk is született. 

Minden az időzítésen múlik. Mindenki sorsa előre meg van írva, csak hinni kelle benne. Amint hiszünk benne, már meg is történik.

(...) Nem kezdtünk el azonnal randizni, csak folyamatosan összefutottunk a templomban. Olyan érzés volt, mint amikor kirakóst játszik az embe,  és hirtelen megtalálja azt az egyetlen darabot, ami hiányzott képből és tökéletesen odaillik″ – emlékezett vissza a színész a pillanatra, amikor szerelmes lett.

(Borítókép: Chris Pratt. Fotó: Getty Images)