Jákob Zoltán hamarosan a TV2 a Bachelor – A Nagy Ő című párkereső realityjében keresi a szerelmet, álmai hölgyéről pedig határozott elképzelése is van.

A milliárdos üzletember nem titkolja, hogy elsőként a hölgyek kisugárzását figyeli meg és azt, hogy mennyire nyitottak a világra. Jákob imád utazni, és vakációi során nemcsak a luxust kedveli, hanem szereti megismerni a különböző kultúrák igazi arcát is. 

„Szeretem átérezni azt, amit azok az emberek éreznek, ezt mindenféle szinten. Tehát nem csak a luxuskörnyezetbe szoktam ellátogatni. (...) Számomra nem igazán nagy előny, ha valaki nagyon-nagyon szép, tehát ilyen modell kinézetű˝ – mondta a TV2-nek Jákob, aki szerint ilyen esetekben mindig elmegy abba az irányba a beszélgetés, hogy végül folyamatosan csak csodálnia kell a nőt és állandóan a szépségéről – és annak megtartásáról  kell beszélnie. Eközben pedig elmennek olyan dolgok mellett, amelyek igazán fontosak.

Jákob Zoltán mindezek után tisztázta, hogy nem gond számára, ha van egy hölgynek egy kis szépséghibája. Inkább azt tartja fontosnak, hogy igényes, természetes és magára adó párt találjon.

(TV2)

(Borítókép: Jákob Zoltán. Fotó: TV2)