Rengeteg bántó kommentet kapott egy fotó miatt Kustánczi Lia. A várandós lemezlovast azért támadják a közösségi oldalán, mert az általa közzétett képen egy pezsgős üveg és két pohár is látható, ami miatt többen arra gondoltak, hogy terhessége alatt is fogyaszt alkoholt.

A hírességet, aki most tavasszal fogja világra hozni első kisfiát, a Reddit nevű platformon állították pellengérre.

Dj Lia #csajszerda terhesen
by u/Cchincsengoosan in talk_hunfluencers

„Egyáltalán nem oké. Nem hiszem el, hogy nem lehet alkohol nélkül kibírni azt a 9 hónapot. Nekem is van ismerősöm akinek sajnos az orvos mondta, hogy nyugodtan ihat szóval hétvégente ment a pezsgőzés meg a fröccsözés.”

„Nem lehet, hogy ő nem az alkoholosból iszik, csak a pohár egyforma? én is minden alkalommal ugyanolyan pohárból ittam a mentes törleymet, mint a barátnőim, hogy ne érezzem magam annyira kirekesztve.”

„Az se oké, hogy terhesen iszik de akkor legalább ne rakná ki, vagy ennyire nincsen képben azzal hogy terhesen ezt nem kéne?” – jegyezték meg páran. Egy másik hozzászóló arról írt, hogy neki orvosi utasításra kellett vörösbort innia a terhessége alatt.

„Nekem orvosi utasításra kellett vörösbort innom, igaz nem posztoltam róla, mert furán nézett volna ki. Szerintem óriási tragédia nem történik, de amúgy azt is el tudom képzelni, hogy csak kicsit ilyen jaj beszéljenek rólam kép ez” – szúrt oda Kustánczinak egy Reddit-kommentelő.

Vitára az alábbi, még januárban készült felvétel is okot adhat a kommentelők szerint, s bár sokan úgy vélik, hogy Kustánczi alkoholt kortyolgatott, ám korántsem biztos, hogy az is van benne.

A vádakra később a lemezlovas is reagált.

„Íme a válasz....Pár napja meglátogatott a barátnőm a párjával, és kaptunk húsvétra egy üveg pezsgőt, és egy nyuszicsomagot, amit kitett storyba és én pedig repostoltam. A pezsgőt a párjaink itták meg, így utólag is egészségükre. Én a konyhában főztem, amiről érdekes módon nem szól a fáma, pedig arról is tettem ki storyt. A #csajszerda hashtag meg arra vonatkozott, hogy régen még az éjszakában töltöttük a csajszerdákat a híres partysorozat keretén belül, ki a táncparketten, ki a Dj pultban, most meg a szerető otthon melegében. Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!” – zárta le a témát.

(Ripost)

(Borítókép: Kustánczi Lia. Fotó: RTL)