Mai hírösszefoglalónkban még: Aranyosi Péter kis híján belehalt a koronavírus-fertőzésbe, Lakatos Márk a fürdőkádjából üzent a férfi sportolóknak.

Gáspár Evelin

A szemfüles rajongók biztosan kiszúrták a Sztárban Sztár elődöntőjében, hogy Gáspár Evelin háttértáncosként tűnt fel a képernyőn Oláh Ibolya produkciójában. Ennek oka, hogy a fiatal lány korábban úgy döntött: elvégzi a TV2 Akadémiát. Jelenleg a csatornánál gyakornokoskodik, de feladatai sokszor túlmutatnak a hírességek koordinálásán.

Úgy látszik, a legnagyobb Gáspár lány igen komolyan veszi a tévézést, ugyanis nemrég jelentette be korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében, hogy műsorvezetőnek áll.

13 órától élő, húsvéti kívánság műsor, ahol, mint műsorvezető debütálok a Zenebutikon

– idézte a fiatal lány szavait a Blikk.

Lakatos Márk

Több hazai híresség is előszeretettel mutatta meg a közösségi oldalakon, hogyan ünnepelte a húsvétot. Lakatos Márk arról osztott meg egy rövid videót, hogy éppen a locsolókat várja. A stylist a fürdőkádjából jelentkezett be és elárulta, hogy nagyon készül a sportolók érkezésére.

Szeretnék sok szeretettel értesíteni minden kedves sportoló férfi ismerősömet, hogy a pirostojások kész vannak, locsolópénz kikészítve, várom a locsolókat

– idézet Lakatos szavait a Blikk.

Aranyosi Péter

Korábban a Velvet is beszámolt róla, hogy Aranyosi Péter úgy döntött, visszavonul, azonban ez nem azt jelenti, hogy soha többé nem láthatjuk a színpadon a népszerű humoristát. Valójában arról van szó, hogy ezentúl csak harmadannyi felkérésre fog igent mondani. Kadarkai Endre podcastjében árulta el, hogy mi áll a döntése hátterében.

A covidban fuldoklás volt. Bent voltam a kórházban, majdnem meghaltam. Oxigénmaszk, egyedül, Szent László Kórház.

Akkor azért az embernek vannak elképzelései az életéről, hogy hogyan folytatja. Még ott az ágyban eldöntöttem kisebb és nagyobb dolgokat. Az egyik, hogy visszalépek, jóval kevesebbet fogok fellépni, többet leszek a családommal” – árulta el Aranyosi, akinek halálközeli élménye teljes mértékben megváltoztatta az életszemléletét, a hirtelen jött ijedelem miatt pedig komoly fogadalmat tett önmagának. Ezután kevesebbet fog dolgozni és igyekszik sokkal több időt tölteni a családjával.

Nem tudom elmagyarázni, milyen a halálközeli élmény(...)

Elkezdtem zuhanyozni és ahogy megcsapta a tüdőmet a forró levegő, annyira fájt, úgy elkezdtem köhögni, hogy megöleltem a radiátor csövét, hogy ne mozogjak, mert fájt a tüdőm. Ahogy köhögtem, azt hittem, hogy kiszakad belőlem. Szúr, fáj, rettenetes! Ez megindított egy irányba, ez a csendességről, a családról és a barátokról szól” – idézte fel a kórházban töltött borzalmas eseményeket a humorista.

Kamarás Iván

A színész két fiúgyermek büszke édesapja, ám saját bevallása szerint sokszor meggyűlik a baja a gyerekneveléssel. Kamarás Iván nemrég a Palikék Világa by Manna című műsor vendége volt, amelyben elárulta, hogy milyen kapcsolatot ápol 20 és 22 éves fiával.

„Meghallgatják, amit mondok, és tudják, hogy segíteni akarok, idáig eljutottunk. De attól függetlenül végig kell járni nekik is, amit nekünk is végig kellett járnunk. Nekem is hiába mondta a saját apám, hogy jót akarok neked, elengedtem a fülem mellett.

Most konkrétan azt veszem észre, hogy olyan vagyok, mint a saját apám, aki ellen tiltakoztam, és ez borzasztó.

Nekem kellene valahogy tanulnom, de ez is egy nehéz folyamat. Az ember ebben a korban nehezebben bír, nem azt mondom, hogy fejlődni, de vannak ilyen hülyeségek, az embert rabul ejtik ezek a szokások, amik a saját szüleink szokásai” – magyarázta Kamarás Iván, aki többek között arról is beszélt, hogy nagyon beteges kisgyerek volt, ami komoly lelki nyomokat hagyott benne.

(Borítókép: Kamarás Iván. Fotó: TV2)