Sokan észre sem veszik, mennyire hasonlítanak külsőleg a kutyájukra, vagy hogy a kutya mennyire azonos módon viselkedik, mint ők. A hazai celebek között is többen tartanak kisállatot, nem egy esetben pedig valóban fellelhető némi hasonlóság köztük és kedvencük között.

Az állattartás örömeiről, valamint kutyájuk és a saját maguk közötti hasonlóságról meséltek a Tények Plusz kameráinak hazai hírességek, akiknek meggyőződésük, hogy nemcsak külső jegyekben, de viselkedési formákban is némiképpen egyformák az állatukkal.

„Tény és való, hogy nem csak nyilván a fekete szín miatt, hogy fekete haj és fekete szőrű kutyus, de egyéniségbeli hasonlóságaink is vannak. Tehát ő is elég hamar felkapja a vizet, ő a ‘boss’, tehát ő az abszolút főnök a csapatban” – nyilatkozta törpespiccéről Voksán Virág. Hozzátette: kis kedvence mindezek mellett egy nyalakodni imádó, szerető kisállat, és hozzá hasonlóan nagyon ragaszkodó típus.

Természetesen az sem elhanyagolható hasonlóság, hogy kutyája imádja, ha Voksán cirógatja őt, épp úgy, mint az „anyukája". 

Nem Voksán Virág az egyetlen, aki több hasonlóságot is felfedezett önmaga és a háziállata között. Ganxsta Zolee-nak például egy francia bulldog diktálja a mindennapok ritmusát. 

Olyan kis gyagyás, mint én... De ilyen piranha fejem nincs...

Rajtuk kívül Molnár Andi is lelkes állattartó. Véleménye szerint kiskutyája nem egy tipikus vizsla, ugyanis sokkal nyugodtabb, mint általában a fajtatársai. Vajon ez azért van így, mert ő is a gazdijára ütött? Kiderül a TV2 riportjából!

(Borítókép: Voksán Virág. Fotó: Velvet)