Az énekesnő videóban reagált a külsejére tett megjegyzésekre.

A világhírű énekesnő, Ariana Grande hosszú ideje az egyik legnépszerűbb a szakmában és bármilyen dalt is ad ki, az garantáltan a sikerlisták élére kerül. A 29 éves énekesnőnek egy ideje a magánélete is rendeződni látszott, hiszen 2021-ben házasságot kötött szerelmével, Dalton Gomezzel.

A legutóbb kikerült fotókat azonban elég aggasztónak találták a rajongók. A képeken jól látható, hogy drasztikusan lefogyott: a szokásosnál is vékonyabb. Emellett a haját is kiszőkíttette, mivel épp a Wicked című musicalt forgatja.

Mivel a fotók az egész világhálót bejárták, Grande jobbnak látta, ha egy TikTok-videóban reagál a testszégyenítő kommentekre. Elárulta, hogy korábban antidepresszánsokat szedett, ivott rájuk, rosszul étkezett, és élete mélypontján is volt, amikor a követők szerint definiált egészséges testben létezett.

Tudom, hogy ezt nem szükséges megmagyaráznom, de úgy érzem, hogy a nyitottságból és a sebezhetőségből valami jó származhat.

(...) Soha nem tudhatod, min megy épp keresztül a másik. (...) Sok szeretetet küldök nektek, és szerintem gyönyörűek vagytok, függetlenül attól, hogy min mentek keresztül, függetlenül a súlyotoktól, függetlenül attól, hogy mostanában hogyan szeretitek sminkelni magatokat, függetlenül attól, hogy átestetek-e valamilyen kozmetikai beavatkozásokon vagy sem” – zárta Grande a mondandóját, ami mindenki számára tanulságos lehet.

@arianagrande

♬ original sound - arianagrande

 (Borítókép: Ariana Grande. Fotó: Shutterstock)