Mai hírösszefoglalónkban még: Németh Kristófék elárulták második gyermekük nemét, Ganxsta Zolee nevelt fiával való kapcsolatáról vallott, a Sztárban Sztár énekesnője évek óta pszichológushoz jár, megszületett Kustánczi Lia kisfia.

Dobrády Ákos

A TNT zenésze sokáig várt rá, hogy édesapa lehessen, és ez 2021 júniusában meg is adatott neki, amikor megszületett kisfia, Bende Mór. Az énekes elárulta, hogy párjával, Nikivel már tervezik a második kisbabát és az esküvő is többször szoba került közöttük. A 47 éves énekes hosszú idő után a Story Magazinban mutatta meg kedvesét, és azt is elárulta, hogy fia születése óta teljesen átrendeződött az élete.

A világ legcsodálatosabb dolga az apaság. Egészen más úgy hazafelé tartani, hogy vár a családod, hogy szalad eléd a gyereked

(...) Mi nagyon figyelünk a közös időre Nikivel, és amikor tehetjük, elutazunk. De ha csak egy vacsorára jut idő, az is hatalmas ajándék számunkra” – mesélte Dobrády Ákos.

Németh Kristóf

A színész és második felesége, Zita idén márciusban számoltak be arról, hogy második közös gyermeküket várják. Némethnek már született egy fia, Lóci, aki 15 éves, illetve jelenlegi párjával is van egy közös fiuk, a 3 és féléves Levente.

Németh korábban már mesélt arról, hogy mindig is három gyerekre vágyott és nemrég feleségével azt is elárulták az RTL Fókusz című műsorában, hogy a család legújabb tagja fiú lesz, akinek érkezését augusztusra várják.

„Amikor Zitával az első közös gyerekünket vártuk, az volt a különbség, hogy Zitának az első gyermeke volt, nekem pedig a második. És ő azt mondta, milyen fura, hogy én mennyivel lazábban, rutinosabban kezelem a babavárást, a kisgyerekes hónapokat. Most azt látom Zitán, hogy ő is teljesen le van lazulva ilyen szempontból, és a második közös gyermekünket, a családunk harmadik gyermekét úgy várjuk, hogy nincsen bennünk félsz, biztosak vagyunk benne, hogy együtt megharapjuk az egész világot” – jelentette ki a 47 éves színész.

Ganxsta Zolee

A Keresztanyu és a Drága örökösök című sorozatban játszó rapper odavan 15 éves lányáért, Zoéért. Az 57 éves zenésznek van egy 7 éves nevelt fia is, akivel rendszeresen tartanak apa-fia napokat.

Zétény ugyan nem az én gyerekem, de miután Zoé féltestvére, jó ideje sajátomként tekintek rá, és büszke vagyok arra, hogy már apának is szólít.

Elkényeztetem, amennyire csak tudom, főleg amikor olyanokat mond nekem, hogy rám szeretne a leginkább hasonlítani. (...) A hatásomra már az óvodába is argentin mezben jár. Látom néha Zoé lányom szemében a féltékenységet, hogy mi, fiúk milyen jól elvagyunk, de én a lányomért is odavagyok, ő a szemem fénye” – mesélte a BEST magazinnak Ganxsta Zolee.

Schoblocher Barbara

A Blahalouisiana énekesnője sokak kedvence, azonban a tévénézők a nemrégiben véget ért Sztárban Sztár című műsorban ismerhették meg őt jobban. Schoblocher nemrég elárulta, hogy már három és fél éve jár pszichológushoz annak érdekében, hogy sikeres zenészként megőrizze lelki egészségét. Az énekesnőnek a műsor ideje alatt kifejezetten jól jött ez a fajta mentális támasz.

Elképesztően megterhelte az idegrendrendszerünket ez a műsor.

Olyan volt, mintha minden héten lenne egy fontos vizsga egy olyan tárgyból, amelyben egyébként jó vagy, ezért nagy az elvárás, és magadnak is magasra teszed a lécet. Ez már önmagában is nagy nyomást jelent” – magyarázta a Blikknek Schoclocher, aki azt is elmondta, hogy az élő adás stressze csak hozzáadott ehhez.

„Sok mindet tanultam saját magamról, de ebben sokat segített az az önfejlesztés, amelybe pár éve belekezdtem, ugyanis rendszeresen járok terápiára. Lélek-wellnessnek hívom, nagyon sokat segít abban, hogy stabil maradjak és élvezzem, amit átélek” – árulta el a Sztárban Sztár „ezüstérmese”, aki szerint sokan abba rokkanhatnak bele lelkileg, hogy nem tudják kezelni az előadóművészettel járó érzelmi kilengéseket.

Kustánczi Lia

Az egykori lemezlovas novemberben jelentette be a közösségi oldalán, hogy kisbabát vár, korábban pedig párját is megmutatta a követőinek. Kustánczi múlt szombaton egy egyszerű vérvételre igyekezett a kórházba, amikor komplikációk léptek fel, ezért előbb világra kellett hoznia első gyermekét.

„Vérvételre mentünk éppen, amikor benntartottak a kórházban, mert a pici nyomta a májamat. Az epeműködésem emiatt felborult és allergiás reakció lépett fel. Viszketett a hasam és kiütéseim lettek. Azt mondta a doktor úr, hogy várandósan nem szedhetek semmilyen gyógyszert az allergia ellen.

Várható volt, hogy a helyzet a következő napokban csak rosszabb lesz, így a császármetszés mellett döntött

– emlékezett vissza a 40 éves anyuka, akivel párja is ott lehetett a szülésnél.

Szerencsére már az újdonsült anyuka és kisfia is jól van. Kustánczi a Borsnak arról is mesélt, hogyan telnek a mindennapjaik immáron hármasban.

Benett nappal alszik, éjszaka fent van. Mondjuk a zenélés alatt hozzászoktam az éjszakázáshoz, úgyhogy ez a része nem annyira megerőltető.

Az anyaság eddigi minden percét imádom! Ő egy igazi kis csoda. A mi csodánk. Kezdetben, főleg az első időszakban az édesanya jelenlétére 100 százalékosan szüksége van, de később sem tervezek ismét lemezlovasként dolgozni, itthon maradok és háziasszony leszek. Karrier szempontjából szerintem kimaxoltam mindent, hiszen 11 évig dolgoztam nemzetközi dj-ként” – mondta büszkén Kustánczi Lia.

Judy

Több hazai sztárpárhoz hasonlóan nemrég Judy is a válás mellett döntött. A 49 éves énekesnő a Story magazinnak mesélt arról, hogy miért adta be a válókeresetet 14 év együtt töltött év után.

„Rengeteget vártam, agyaltam, reménykedtem, mert nagy szerelem volt a miénk, ezért is volt nehéz meghozni ezt a döntést. A második válásomnak nézek elébe, és bízom benne, hogy sikerül békésen megoldanunk. (...)

A rabja voltam egy már régen nem működő házasságnak, mégis nehéz volt új esélyt adni magamnak

– árulta el Judy, aki úgy érezte, már kislánya lelki egészségére is kihatnak az otthoni rossz energiák. Az énekesnő közel 5 éve érezte, hogy valami nincs rendben a házasságában és női megérzései azt súgták, esetleg egy harmadik fél is szerepet játszhat a problémákban.

„A saját céljai olyannyira elvitték, hogy elfeledkezett a közös céljainkról. Nagyon sokat voltam otthon egyedül a gyerekkel, miközben ő éjszakába nyúlóan dolgozott vidéken, és egyszer csak azon kaptam magam, hogy csak élek valaki mellett, akivel nem is vagyunk együtt. Elhidegültünk egymástól.

A házaséletünk is rutinszerűvé vált, és bár hozzám jött haza, azt gondolom, a női megérzések sosem csalnak... De mivel nagyon szerettem, behunytam a szemem, sok mindent elnyomtam magamban, úgymond megalkudtam.

Hosszú évek és szakemberek segítsége kellett ahhoz, hogy rájöjjek: méltatlan lenne benne maradnom ebben a házasságban” – vallotta be.

(Borítókép: Judy. Fotó: Zih Zsolt/ MTI)