Még 24 óra sem telt bele, mégis eltűnt személynek nyilvánították április 13-án Drake Bellt, a Nickelodeon egykori gyereksztárját. Az énekes színész mára előkerült és viccet csinált az „eltűnése” körül kialakult mizériából.

Drake Bell egykori gyerekszínész, zenei producer eltűnéséről számolt be április 13-án csütörtökön az Entertainment Weekly a floridai hatóságok felhívása alapján. A 36 éves előadónak a tegnapi hírek szerint este 9 óra körül veszett nyoma, utolsó ismert tartózkodási helye a Daytona Beach városában található Mainland High School környéke volt, ahol egy szürke BMW-vel közlekedett.

A helyi rendőrség szinte azonnal eltűnt, veszélyeztetett személlyé nyilvánította és körözést adott ki rá.

A színész végül pár órán belül előkerült, a körülötte kialakult „média hype”-ra pedig egy ma közzétett Twitter-bejegyzésben reagált.

„A kocsiban hagyod a telefonodat, nem válaszolsz egy éjszaka erejéig, és ez történik?” – jegyezte meg nevetve Drake Bell, akit feltehetőleg azért nyilvánítottak szinte azonnal eltűnt személlyé, mert nem reagált a felügyelőtisztje megkeresésére. A színész jelenleg próbaidőn van, ugyanis a bíróság 2021. júniusában ítélte el, miután bűnösnek vallotta magát egy gyermek veszélyeztetésével és kiskorúak számára káros anyagok terjesztésével kapcsolatos ügyben. Három évvel ezelőtt egy volt barátnője szintén bántalmazással vádolta meg, ezt azonban Bell tagadta.

(Borítókép: Drake Bell. Fotó: Getty Images)