Korábban soha nem hallott titkokat árult el magánéletéről Gubik Petra.

ASztárban sztár első női győztesének egyelőre nem volt ideje arra, hogy kipihenje a műsor fáradalmait, ám ezt nem bánja: jövőbeni munkáit izgatottan várja. Több színházban is játszik, ahol sorra találják meg az új kihívások.

„Nálunk, művészeknél vagy az van, hogy van egy kis pangás, és akkor gondolkozol, hogy mit csinálsz rosszul, vagy csőstől rád szakad minden. Nálam az utóbbi jött most össze, a Játékszínben volt egy bemutatóm, ami az elődöntő előtti szombatra esett, közben az Operettszínházban és a Madách Színházban is folyamatosan játszottam délutánonként és esténként” – magyarázta a Mindmegette konyhájában vendégeskedve Gubik, akit azt is elárulta, ki segíti át őt a holtponton, amikor úgy érzi, hogy már nem bírja tovább.

„Ha én elfáradok, és eltelik pár nap, hogy nem beszéltem valakivel a családból, akkor egyből felhívok valakit, hogy elmondhassam, mi történt velem és ők hogy vannak. Olyankor lélekben hazateleportálok” – árulta el a fiatal színésznő, aki a győzelem után egyből hazautazott, hogy megölelgesse nagymamáit, akikkel – korukból kifolyólag – telefonon már nem tud annyira jót beszélgetni.

Az X-Faktor felfedezettjének magánéletéről   nem sokat lehetett tudni az elmúlt években. A Sztárban sztár alatt azonban kiderült, hogy  másfél éve harmonikus párkapcsolatban él kedvesével, aki gyakran a stúdióból szurkolt neki. A Blikk szerint Gubik párja a Junior Prima és Harangozó Gyula-díjas táncos, Moussa Ahmed, az Urban Verbunk művészeti igazgatója, aki korábban a világ leggyorsabb néptáncosa díjat is elnyerte.

( Ripost )

(Borítókép: Gubik Petra. Fotó: TV2)