Mai Instahíradónkban is összefoglaljuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Majka a kisfiának, Olivérnek a hetedik születésnapjáról osztott meg fotókat az Instagramon, egyúttal a közösségi platformon is felköszöntötte gyermekét.
  • Khloe Kardashian is gyermekét, True Thompson-t köszöntötte 5. születésnapján egy szívhez szóló bejegyzéssel.

„[...] Biztos meghallottál a mennyekben, hiszen évekig imádkoztam érted. Valamit biztos jól csináltam, hogy végül megáldottak az egyik legkedvesebb, legempatikusabb, legszeretőbb, legboldogabb, leghálásabb és legjámborabb kislánnyal. [...] Hálás vagyok és megtisztelve érzem magam minden együtt töltött percért. Boldoggá tesz minden veled töltött pillanat és közös emlék. Én ártatlan, boldog kislányom, te vagy a mindenem. [...] Te és a fivéred vagytok a szívem csücske, minden boldogságom forrása. Ti vagytok az életem!” – írta bejegyzésében a kétgyerekes anyuka.

  • Tóth Vera is fellépett Muhajid Zoltán 13. kerületben tartott április 13-ai koncertjén. Mint írta: „csodálatos emlékest volt, köszönöm, hogy én is énekelhettem és újra magamba szívhattam a színpad energiáját”. A hatalmas virágcsokorral köszöntött énekesnő képét ide kattintva láthatja. 
  • Miley Cyrus köszönetet mondott a rajongóinak, hogy januárban megjelent Flowers című száma sorozatban a 11. héten a slágerlisták első helyén szerepel.
  • Elstartolt az IstenEst 5. évada! – jelentette be Istenes Bence az Instagram-oldalán. A közzétett videóból kiderül, hogy az új évadban közönséget is kapnak a beszélgetések, amelyek során ismét a műsorvezető vendége lesz többek között Járai Máté és Fluor Tomi.
  • Leonardo DiCaprio a pompás királylepkék populációjának klímaváltozás következtében bekövetkezett drasztikus, 22 százalékos csökkenésére hívta fel a figyelmet a Washington Post sorait idézve legújabb Instagram-bejegyzésében. A színész nagy klímaharcos hírében áll.
  • Epres Panninak szintén fontos a környezetvédelem, legutóbb egy sütőolajgyűjtő kampányhoz csatlakozott. Mint az legutóbbi bejegyzéséből kiderül, ő maga már 12 éve gyűjti befőttesüvegekben a használt olajat és adja le azt a kijelölt helyeken. A poszt tartalmáról bővebben ide kattintva olvashat.
  • Arnold Schwarzenegger csapatba verődve a Los Angeles-i Brentwood utcáira vonult, hogy feltöltsön egy téli viharok okozta kátyút, miután a környező lakók már jó ideje bosszankodtak miatta. Az akcióról egy videót is feltöltött Kalifornia állam korábbi kormányzója.

Mint utóbb kiderült, ennél nagyobb baklövést el sem követhetett volna az osztrák származású színész: a Los Angeles-i Közmunkaügyi Minisztérium közölte, hogy a „kátyú” valójában egy szervizárok, amely egy aktív, engedélyezett munkához kapcsolódik, amit a helyszínen végeznek. A munkálatokat vélhetően május végén fejezik be.

  • Ördög Nóra a Nánásiék nevű családi YouTube-csatornájukon futó CsíkLANDozás című műsoruk utolsó epizódját promózta a közösségi oldalán. A család ezúttal Erdélyben járt, a kiruccanás a műsorvezető szerint ugyan rövid, de annál tartalmasabb kiruccanás volt.
  • Chris Hemsworth elárulta a Tyler Rake: A kimenekítés című Netflix-film második részének premierdátumát. Az Extraction 2 június 16-ától látható a streaming-platformon.
  • Molnár Anikó sokak szerint megbecstelenítette a húsvétot hétfőn közzétett pajzán fotójával. Bár ez a poszt kevésbé aktuális, eddig nem kapott nagy figyelmet, pedig igazi „közkincs”. A fotó mellett kiemelt figyelmet érdemes a bejegyzés szöveget, hiszen az adja a sava-borsát. Íme:

  •  Sarah Jessica Parker élete javában zajlik: nemrég a Szex és New York című sorozatban játszott karakteréhez, Carrie Bradshaw-hoz hasonlóan ő is ellátogatott a Vogue bevehetetlen gardróbjába, ahova sajátmárkás cipőiből is magával vitt nem kevesebb, mint 200 párat.

Ez azonban semmi ahhoz a bulihoz képest, amelyet azután csapott a Szex és New York folytatásának, az És egyszer csak... című szériának a stábja, hogy befejezte a második évad forgatását. Egy, a partin készült felvételen Sarah Jessica Parker, alias Carrie Bradshaw a sorozat egyik új karakterét, Lisa Todd Wexley-t megformáló Nikki Parkert csókolja.

Nikki, neked MINDIG olyan jó az illatod

– írta Parker a posztban. 

(Borítókép: Sarah Jessica Parker és Azahriah. Fotók: Getty Images)