Március végén hatalmas port kavart a hír, miszerint Tóth Andi és Marics Peti kapcsolata zátonyra futott, ám a jelek szerint egyik fiatal sem kesereg. A ValMar duó tagja ráadásul a híresztelések szerint máris egy titokzatos barna szépséggel vigasztalódik.

A Blikk információi szerint Tóth és Marics románca hűtlenség miatt érhetett véget. Az erről szóló pletykákat tovább tetézi a lap legfrissebb értesülése, miszerint az énekes életében valóban van egy csinos táncoslány, aki egy, a sztárvilágban jól ismert hölgy rokona. Azt írják, hogy a barna szépséget Marics már régóta ismeri, sőt: a hölgy a videoklipben is szerepel, amit Manuel és a Valmar tavaly nyáron forgatott. 

Marics azonban nem szívesen oszt meg információkat a magánéletével kapcsolatban.

„Nem foglalt a szívem, és közölhetem, még úgy öt-tíz évig nem is lesz!” – szögezte le a Sztárban sztár kilencedik évadának zsűritagja a lapnak, ami több, egymástól független forrástól úgy értesült, hogy Marics és a táncosnő nem csak barátok. Ha fotót szeretne látni a titokzatos lányról, kattintson ide.

„Nem csak haverság van köztük, s hetekig titokban kellett tartani a kapcsolatukat. (...) Peti és a hölgy a tavalyi klipforgatáson ismerték meg egymást. Jó helyen tapogatózik az, aki azon képkockák között keresi a szerencsés lányt, de többet nem mondhatok,

nem véletlenül titkolóznak a fiatalok”

– súgta meg a Blikknek egy informátor, aki szerint lány körülbelül akkor szakított sportoló barátjával, amikor Marics Peti és Tóth Andi is istenhozzádot mondott egymásnak.

A lap szerint a Palvin/Hajnalokig című videoklipben kiszúrhatja a titokzatos lányt:

(Borítókép: Marics Peti. Fotó: TV2)