Az ausztrál tengerparton mondta ki újra az igent Rod Stewart.

Rod Stewart már 2007 óta él boldog házasságban harmadik feleségével, Penny Lancaster-rel. Az angol modell és televíziós személyiség 26 évvel fiatalabb, mint a 78 éves brit zenészlegenda, ám a párt ez láthatóan nem zavarja.

Stewart múlt hónapban utazott Ausztráliába egész családja társaságában, hogy megkezdje koncertsorozatát, de a zsúfolt menetrend ellenére a pár szakított időt arra, hogy megújítsák az esküvői fogadalmukat. A ceremónián jelent volt Stewart és Lancaster két közös gyermeke is a 17 éves Alastair és a 12 éves Aiden, valamint unokahúguk a 18 éves Raphaella is.

Nagyon jó oka van annak, hogy Rod miért tolta el a turnéja időpontjait. Ez volt a tökéletes hely és idő arra, hogy Pennyvel megújítsák esküvői fogadalmukat

–árulta el a zenész egyik közeli ismerőse, hogy miért csúsztak a fellépések dátumai. Bár a pár a megismerkedésük óta elválaszthatatlanok Stewart egy korábbi interjúban elárulta, hogy egyszer már szakítottak, de a mosolyszünet nem tartott tovább két hétnél.

„Penny és én két hétre szakítottunk és akkor írtam is egy dalt erről.

Megkértem őt, hogy adjon egy bekeretezett képet magáról, amit minden este, amikor lefekszem és minden reggel, amikor felkelek nézhetek

–mondta az énekes, aki 2007-es házasságkötését a 10. házassági évfordulóján újította meg először, a mostani ceremónia pedig már a harmadik alkalom, hogy oltár elé állnak párjával.

(Forrás)

(Borítókép: Rod Stewart. Fotó: Shutterstock)