A rosszindulatú kommentek miatt érte trauma a fiatal színésznőt.

Madison De La Garza a Született feleségek negyedik évadában csatlakozott a sorozat stábjához. Az Eva Longoria által alakított Gabrielle Solis és férje, a Ricardo Antonia Chavira által megtestesített Carlos Solis örökbefogadott lányaként, Juanitaként láthattuk a képernyőn, azonban a színésznő bevallotta, hogy traumatikus élményekket szenvedett el a forgatások során.

A karakterem egész poénja az volt, hogy Eva egy vékony, gyönyörű modell, a lányáról pedig kiderült, hogy pont az ellenkezője.

Szóval, azt hiszem, nagyon is tisztában volt vele, hogy ez hatással lesz rám” – árulta el a Heart of the Matter podcastjében Garza, aki akkoriban számtalan rosszindulatú kommentet kapott a kinézete miatt.

Sokan úgy álltak hozzá, hogy 'aggódtak az egészségemért', és én személy szerint úgy gondolom, ez egyszerűen nem igaz, ez csak egy álca volt arra, hogy elítélhessenek egy 6 éves gyereket

– mondta a mára 21 éves színésznő.

Garzat szülei akkoriban nem engedték felügylet nélkül számítógépet használni, de mégis meglátta a kommenteket és ezután már saját bevallása szerint órákig olvasgatta őket. Ezek a megjegyzések pedig óriási hatással voltak a mentális egészségére és végső soron hozzájárultak ahhoz, hogy már nagyon fiatalon étkezési rendellenesség alakult ki nála.

Olyan dolgokat mondtak például, hogy meg akarnak ölni a kinézetem miatt. Egyszerűen borzalmas volt

–emlékezett vissza arra az időszakra Garza.

(PageSix)

(Borítókép: Madison De La Garza. Fotó: Shutterstock)