Bár az Amerikai pite című filmeknek köszönhetően rengeteg erotikus élményben lehetett része, nem volt fájdalomtól és problémáktól mentes Jennifer Coolidge szerelmi élete.

A most 61 éves színésznő, aki az ikonikus filmsorozatban Stifler mamáját alakította, őszintén vallott egy friss interjúban arról, hogy sokszor olyan férfiak után futott, akik egyáltalán nem akarták őt, de ő még jobban kapaszkodott arra a szekérre, ami nem vette fel őt. A Fehér Lótusz című sorozat szereplője úgy érzi, rengeteg időt elpazarolt ezzel. Coolidge, aki sosem kötött házasságot és rengeteg fiatal férfival ágyba bújt, azt is megbánta, hogy rengeteg ideje ment el azzal, hogy szerelmi élete miatt aggódott.

„Az Amerikai pite utáni 10-15 évben jobbára fiatal férfiakkal jártam. Rengeteg előnyöm származott abból, hogy egy MILF-et játszottam, bőven volt részem erotikus élményekben. Körülbelül 200 emberrel bújtam ágyba, akikkel egyébként sosem tettem volna. Aztán

életem java részét arra pazaroltam, hogy olyan pasik után futottam, akik nem akartam engem, ahelyett, hogy intéztem volna a dolgaimat és a magam útját jártam volna.

Mindenkinek magáról kellene inkább gondoskodnia, aztán ha belép egy srác az életünkbe, örülni kell neki. Ha meg nem, akkor annak is” – fejtette ki a színésznő.

(Female First)

(Borítókép: Jennifer Coolidge. Fotó: Amy Sussman/Getty Images)