A néhai színész a mai napon ünnepelné 60. születésnapját.

Korábban már a Velvet is beszámolt róla, hogy gyermeki a mai napig nagy becsben őrzik Gesztesi Károly örökségét és semmi pénzért nem válnának meg a tárgyaktól, amelyek szeretett apjuk emlékét őrzik. A népszerű művész három évvel ezelőtt hunyt el, amikor a budapesti Ferdinánd hídnál rosszul lett a volán mögött. Annyi ereje és lélekjelenléte még bolt, hogy félrehúzódjon, de később a mentők már nem tudták megmenteni az életét, pedig 50 percen keresztül próbáltak segíteni rajta.

Gesztesi sokakat hátrahagyott, akik őszintén szerették őt. Előző cikkünkben a művész ügyvédje és egyben jóbarátja, Dr. Borbély Zoltán emlékezett meg a színésszel együtt töltött utolsó alkalmáról. Nemrég pedig Gesztesi egykori felesége, Liptai Claudia írt pár sort a Facebook-oldalán. A műsorvezető és a színész négy évig éltek házasságban és ezidő alatt egy közös gyermekük is született, a ma már 16 éves Gesztesi Panka Sára.

60 Ennyi lennél ma. 60. Ezzel a számmal a tortán indulnánk hozzád. Becsöngetnénk te kijönnél köntösben mert már biztos reggel a szaunában kezdted a napot. Már messziről kiáltanád azon az összetéveszthetetlen hangon:Hellllo!

Aztán jönne az az Ogrés ölelés amiben Panyika már nem veszik el hiszen közel olyan magas mint te. De ez nincs. Csak a felfoghatatlan hiány. Három éve nincs csöngetés nincs köntös nincs ölelés. Panyó nem csak megnőtt de képzeld már a jogosítványára készül. Amikor kislány voltam és valami nagy baj történt mindig azt mondtam inkább odaadom a kedvenc babám csak legyen minden úgy mint előtte. Tobika tudod bármit odaadnék, hogy visszatekerjem az idő kerekét. 60 lennél. 60 vagy. Nekünk mindig leszel. Mert tudod csak az hal meg akit elfelejtenek”– írta Panka és apukája közös fotójához Liptai Claudia.

(Borítókép: Liptai Claudia. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)