A Sztárok a reptéren című televíziós műsor házigazdája igen nagy bajba került, ugyanis a SuperTV2 jól ismert gasztro-reality-jében a főzőtudományát kell nemsokára bizonyítania, ám csúfos kudarc elé nézne, ha nem sietett volna a segítségére Köllő Babett.

Újra sztárok ragadnak fakanalat a SuperTV2 legendás gasztro-reality-jében: ma este 9 órakor kezdődik a Hal a tortán 10. évadának első epizódja, amelyből az is kiderült, hogy a műsorban szereplő Csutinak kedden kell bizonyítania főzőtudományát versenytársai számára. A Sztárok a reptéren műsorvezetője nem igazán jártas a konyhában, saját bevallása szerint inkább a rendelős típusba tartozik. A főzésben tehát azonnali segítségre volt szüksége:

Szabó András végül Köllő Babetthez fordult, aki otthonában igazi háziasszonyként tündököl.

Csuti még a ma adásba kerülő első rész előtt árulta el a Mokka nézőinek, hogy miért pont Babettre esett a választása, valamint hogy milyen kapcsolat van köztük valójában. Nem titkolta azt sem, hogy milyen volt együtt dolgozni a konyhában a színésznővel, aki főzés közben rávilágított Csuti egyik nagy hiányosságára, mégpedig hogy

egyáltalán nem rendelkezik a főzéshez szükséges alapvető eszközökkel.

Hogy hogyan vették Babettel a főzés közben felmerülő akadályokat és milyen nehezítést kaptak, az az alábbi videóból, valamint a Hal a tortán keddi adásából kiderül:

(Borítókép: Köllő Babett. Fotó: Bodnár Patrícia/Index)