A szépségkirálynő nem tudna megbocsátani egykori vőlegényének.

Szarvas Andi nehéz időszakot tudhat maga mögött, ugyanis egy hónappal ezelőtt döntöttek úgy vőlegényével, hogy külön utakon folytatják az életüket. A 2018-as Miss Word Hungary győztese a TV2 Mokka című műsorában mesélt szakításának okairól.

A modell úgy véli, előre érezhető volt, hogy véget fog érni a szerelem, mivel saját bevallása szerint nem foglalkozott eleget a kapcsolattal. A szakítás fő okát annak tarja, hogy egykori párjával nem mutatták ki megfelelően az érzelmeiket egymásnak. Szarvas és az exvőlegénye közel három évig voltak együtt, de a szépségkirálynő szerint idővel kiütközött, hogy teljesen eltérő a jövőképük, Szarvas ugyanis rendkívül családcentrikusnak vallja magát, míg egykori párjának mások a preferenciái. 

Igazából már érett ez a dolog. Az utóbbi időben mindkettőnknek nagyon sok minden volt. Mivel más a szeretetnyelvünk, nem foglalkoztam annyit a kapcsolatunkkal és ez meg is látszódott sajnos

– vallotta be az egykori szépségkirálynő, aki azt is elárulta: nem tudna megbocsátani exének a szakítás utáni szenvedésért.

Szarvas Andi egy barcelonai nyaralással űzte el a fájdalmát, az útra az egyik barátnője kísérte el őt.

(Borítókép: Szarvas Andi. Fotó: MTI)