A volt szerelmesek a Super TV2 Hal a tortán című műsorában kerültek ismét kamerák elé, a csipkelődés pedig ezúttal sem maradhatott el: Szorcsik Viki váratlan ajándékkal lepte meg a műsorvezetőt.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Hal a tortán 10. évadának második részében Szabó András Csuti látta vendégül a versenytársait, a főzésben pedig Köllő Babett sietett a segítségére. Az est vendégei ajándékkal készültek Csutinak, akihez Szorcsik Viki egy váratlan meglepetéssel állított oda.

Szabó András Csuti és Szorcsik Viki még a Farm VIP harmadik évadában került közel egymáshoz, kapcsolatuk azonban rövid időn belül zátonyra futott. Néhány hónap együtt töltött idő után már azt találgatták a sajtóban, hogy mi lehetett a különválásuk oka. A színésznő akkor úgy nyilatkozott, hogy teljesen különböztek egymástól, nem ugyanaz volt az értékrendjük és teljesen mások voltak a prioritásaik.

A szakításukat követően a Sztárok a reptéren című műsorban sodorta őket ismét egymás mellé az élet – vagy jobban mondva a szerkesztők –, a héten pedig a Hal a tortán epizódjaiban lesznek egymás vacsoratársaságai. A ma esti, avagy második epizódban Csutin a sor, hogy megvendégelje Kelemen Annát, Gáspár Virágot, Kökény Attilát és volt kedvesét, Szorcsik Vikit.

A vacsoravendégek természetesen nem érkeznek üres kézzel, a színésznő pedig egy igencsak meglepő, váratlan ajándékkal készül: az alább látható videóból kiderül, hogy egy hatalmas, vörös masnival átkötött fekete kukászsákkal érkezik Szabó otthonába. 

„Ezt már nagyon-nagyon régóta szerettem volna odaadni neked tiszta szívből, bár igazából rohadtul neked kellett volna elvinned hónapokkal ezelőtt” – nyújtotta át a műsorvezető nála hagyott ruháit Szorcsik Viki. A csípős gesztus első ránézésre aligha hozta zavarba Csutit, aki szerint ezzel a lépéssel exbarátnője nem hazudtolta meg önmagát. 

Az Andrisnak van egy ilyen pókerarca, hogy nagyon jól tudja leplezni a valódi érzelmeit. [...] Ebben szerintem elég profi

– mutatott rá Szorcsik.

(Borítókép: Szorcsik Viki. Fotó: Zih Zsolt/MTI)