A szerelmesek augusztusban lesznek két éve együtt.

Neymar, a Paris Saint-Germain világklasszis futballistája és barátnője, az influenszer-modell Bruna Biancardi első közös gyermeküket várják. A 31 éves brazil focista és párja saját Instagram-oldalukon számoltak be az örömteli hírről.

„Álmodunk az életedről, tervezzük az érkezésedet. A napjainkat sokkal boldogabbá teszi, hogy tudjuk: azért vagy itt, hogy beteljesítsd a szerelmünket. Egy gyönyörű családba érkezel, báttyal, nagyszülőkkel, nagynénékkel, akik már most nagyon szeretnek téged! Gyere kisfiam, már nagyon várunk!” – írta posztjában Bruna Biancardi egy Jeremiás könyvéből való idézet kíséretében.

Neymar több hónapig tartó találgatás után tavaly januárban állt nyilvánosság elé új, elképesztően szexi barátnőjével, akivel még 2022 augusztusán ismerkedett meg, így már több mint egy éve alkotnak egy párt.  A szerelmesek továbbra sem házasok, noha a baba már úton van. Bejegyzésük alatt sok sztárjátékos, köztük a PSG-s csapattársa, Marco Verratti és válogatottbeli társa, Richarlison is küldött jókívánságokat. 

Neymarnak egyébként egy korábbi kapcsolatából már van egy 11 éves fia, Davi Lucca, akinek édesanyját szintén Brunának hívják.

(Borítókép: Neymar. Fotó: DeFodi Images/Getty)