Rengetegen kérték, ezért szexbabát mintáz Tom Hardyról egy angol intim játékszereket gyártó cég. A vállalat rendszeresen találkozik hasonló igényekkel.

Diana hercegné, Megan Markle, Kate Middleton, Tom Hardy vagy éppen Tupac: ez csak néhány, pontosabban a top 5 azok közül a hírességek közül, akikről szexbabákat szeretnének mintáztatni egy angol intim játékszereket gyártó vállalat különös igényekkel rendelkező megrendelői. Bár a királyi család tagjait ábrázoló gumiembereket sosem készítene a cég, egy szintén népszerű kérésnek úgy döntöttek, eleget tesznek:

hamarosan gyártani kezdik a jövőben 8 ezer angol fontért, mai árfolyamon 3 millió 432 ezer forintért elérhető Tom Hardy-babát.

„Bizonyos igények átlépik a jó ízlés és illendőség határát, így az olyan kéréseket, amelyek a királyi család nőtagjairól szólnak, rendre elutasítjuk. Rengeteg kérés érkezett ugyanakkor szerte a világból, mind nők, mind férfiak részéről arra vonatkozóan, hogy gyártsunk egy Tom Hardy-babát” – árulta el az Inferno Dolls ügyvezető igazgatója, Ben Stroud. Hozzátette: valósággal elárasztják őket a világhírű celebek kapcsán érkező hasonló kérések, tekintve, hogy állítása szerint vállalatuk a világ legnagyobb TPE- és szilikon baba-gyártója (a TPE a termoplasztikus elasztomer általános neve; egy gumiszerű anyag, amely hőre lágyuló technológiákkal dolgozható fel – a szerk.). Egyedi kérésre készült babáikat átlagosan közel 1000 dollárért, mai árfolyamon 344 ezer forintért értékesítik, de lehetőséget biztosítanak háromnapos bérlésre is 750 dollár (258 ezer forint) körüli összegért.

A cég „specialitásai” a szilikon gyártásban áttörést hozó új technológiákkal készülő, pornósztárok után mintázott élvonalbeli, személyre szabható szexbabák.

„Imádtam, hogy rólam mintáztak egy szexbabát, ahogy magát az egész folyamatot, amelynek során az elkészültét segítettem. Biztos vagyok benne, hogy Tom Hardy is imádni fogja” – nyilatkozta a vállalat legkelendőbb gumiférfijának élő megtestesítője, a felnőttfilmes Thor Johnson.

Az angol cég ugyan elkezdi gyártani a Tom Hardy-babákat, de remélik, a színész is partnerségre lép velük, hogy egy igazán eredeti játékszert alkothassanak.

(Borítókép: Tom Hardy. Fotó: Northfoto)