A Jászai Mari-díjas színész igyekszik laza szülő lenni.

Kamarás Iván a TV2 Mokka című műsorában elárulta: számára az apaság nem mindig hálás szerep. A színész két gyermek büszke édesapja, Kamarás Igoré és Kamarás Zalán Iváné.

Minket másképpen neveltek anno, másképpen voltunk szocializálódva és ez néha gondot okoz. Tudjátok, azt mondják, kis gyerek kis gond, nagy gyerek, nagy gond

– utalt arra a Jászai Mari-díjas előadóművész, hogy vele sokkal szigorúbban bánt az édesapja, mint ahogy ő bánik a fiaival.

Kamarás nem szeretne abba a hibába esni, mint a legtöbb szülő, hogy saját be nem teljesedett vágyait és álmait erőlteti a gyerekeire. Az évek során megfigyelte a fiai szeretetnyelvét és mindig igyekszik azon keresztül motiválni őket.

Én a szeretet erejében hiszek, nem a félelemben

– szögezte le a színész, aki soha nem akarná, hogy gyerekei csak azért tiszteljék, mert félnek tőle, így próbál laza szülő lenni.

Kamarás egy ideje színészi hivatása mellett dalszerzőként is tevékenykedik. A koronavírus-járvány ideje alatt több dalt is írt, amelyek fő üzenete, hogy soha ne veszítsük el a reményt. Hamarosan megjelenik legújabb albuma is, amelyről az egyik dalt fiával közösen szerezték.

(Borítókép: Kamarás Iván. Fotó: TV2)