A TV2 Mokka című reggeli műsorának vendége volt legutóbb Jákob Zoltán, Magyarország 37. leggazdagabb embere. A milliárdos a Nagy Ő című műsor főszereplője lesz, a műsorban elárulta, olyan nőt keres, aki nála nélkülözőbb háttérrel rendelkezik. A felvétel során egy ponton az egyik házigazdát, Orosz Barbarát is megkörnyékezte.

Jákob Zoltán a TV2 Nagy Ő című műsorának főszereplőjeként debütál majd a harmadik évadban. A magyar milliárdos már többször beszélt arról, milyen nőt keres maga mellé, a Mokkában azonban újabb fontos információkat hintett el az igényeiről. Többek között megjegyezte: önmagához képest szegényebb körülmények között élő nőt lát maga mellett a jövőben. 

Hazánk 37. leggazdagabb embere nem volt rest, humorosan azt is megjegyezte, hogy a TV2 székházába menet a Mokka műsorvezetője, Orosz Barbara is megfordult a fejében, mint esélyes jelölt.

Bár a műsor jegyben járó házigazdája kénytelen volt kikosarazni a milliárdost, Jákob fontosnak tartotta kiemelni, hogy elismeri a saját erejükből felkapaszkodó nőket, ugyanakkor nem minden esetben tudna alkalmazkodni a másik fél karrierista életmódjának kötöttségeihez. Ennek ellenére olyan nőre sem vágyik, aki gazdagsághoz szokott, mert véleménye szerint nekik nehezebb örömöt okozni.

„Aki gazdagságba beleszületik, ő telítődik azokkal a dolgokkal, amik valaminek a megszerzésének az öröme ad. Azok válnak a nulla szinté, és ő mást akar, többet akar. Nekik nehéz úgy adni valamit, hogy ugyanúgy tudjanak örülni, mint amikor megszerzel valamit és oda tudod adni valakinek” – fejtette ki Jákob Zoltán, aki szerint sok nőt a szülők „rontanak el”, amikor mindent megvesznek nekik. Bár sokszor ő is beleesik ebbe a hibába a saját gyerekei esetében, Jákob felkészítette a lányait, hogy emiatt a jövőben gondjuk adódhat az ismerkedések során, ugyanakkor vigasztalja őt a gondolat, hogy édesanyjuk szigorúbban fogja őket.

(Borítókép: Jákob Zoltán. Fotó: TV2)