Folytatódik Szorcsik Viki és Szabó András Csuti szópárbaja a SuperTV2 képernyőjén. Az egykori szerelmesek a Hal a tortán minden epizódjában visszakanyarodnak korábbi kapcsolatuk témájához, a sérelmek pedig úgy bújnak elő a kalapból, mint maci a málnásból.

A hét minden napján összegyűlik Kelemen Anna, Gáspár Virág, Kökény Attila, Szorcsik Viki és Szabó András Csuti, hogy együtt vacsorázzon a SuperTV2 Hal a tortán című adásában. A hírességek egymást látják vendégül, konyhai feladataikat pedig rendre megnehezítik a műsor készítői. A show persze nem csak a főzésről szól, hiszen rengeteg szennyest kiteregetnek magukról vagy épp egymásról a vetélkedőben részt vevő hírességek.

Az eddigi vacsoraestek közül egy sem telt el például anélkül, hogy ne került volna szóba Csuti és Szorcsik korábbi románca, valamint a bennük maradt, eddig kimondatlan sérelmek. A legutóbbi alkalommal ismét szóba került, hogy Szabó András miért nem ment el volt kedveséhez a cuccaiért több mint 5 hónapon keresztül, mire a Sztárok a reptéren című műsor házigazdája közölte:  az ott maradt holmijai „nem voltak annyira fontosak”, hogy felkeresse miattuk Szorcsikot.

Elmentem egyszer, nem adtad oda. Eljöttél utána a műsoromba, nem adtad oda

– vágta hozzá volt szerelméhez a műsorvezető, amikor Szorcsik számonkérte őt. Az előző adásban a színésznő látta vendégül a többieket, Szabó akkor is csípős véleményt fogalmazott meg exéről.

„Vikinél soha nem lehet tudni, hogy mikor robban az az úgynevezett időzített bomba. Én amit eddig tapasztaltam belőle, nem igazán van átmenet. Van fekete, meg van fehér. Én láttam már a feketét is, láttam már a fehéret is. Óva intek mindenkit attól, hogy a társaságában robbanjon a Szorcsik-bomba” – hívta fel a nézők figyelmét Csuti.

A dráma folytatódik a péntek esti adásban is, ne maradjon le a Hal a tortán ma este 9-kor kezdődő újabb izgalmakat tartogató epizódjáról a SuperTV2-n.

(Borítókép: Szabó András Csuti. Fotó: Bodnár Patrícia/Index)