Bódi Guszti és felesége, Bódi Margó számára hagyománnyá vált, hogy minden év elején Thaiföldre utaznak és ezt idén is megtették. Március közepén tértek vissza Magyarországra, azonban mostani nyaralásuk igen drámaira sikerült.

A Bódi házaspár idén közel 89 napot töltött az Indokínai-félszigeten, azonban a családfő szerint több oka is van annak, hogy abba a hotelbe kerültek. Bódi az egyik nap egy lepkét mentett meg, ami a medence vízére tévedt. Később pedig, amikor szintén a vízben edzett egy huszonéves testvérpár csobbant a medencébe.

Bódi Gusztinak hamar feltűnt, hogy az egyikük elég bizonytalan és nagyon kezdetleges a tudása, de mégis a mély víz felé haladt.

„Egyszer csak azt vettem észre, hogy alig-alig jön fel a víz felszínére, kapkodja a levegőt. Gyorsan odaúsztam az épp elmerülő sráchoz, aki a pániktól úgy kapálózott, hogy engem is lenyomott, amikor ki akartam segíteni” – mesélte a történetet Bódi Guszti, aki a lélekjelenlétének köszönheti, hogy nem történt nagy baj.

A két és fél méteres medence aljára kerültem, de szerencsére volt annyi lélekjelenlétem, hogy lábujjhegyről ellöktem magam, és azzal az erővel felhoztam magammal a fiatal fiút is.

Számomra legalább két órának tűnt ez a tusa, de a valóságban nem volt több öt-tíz másodpercnél. A srác teljesen rám volt fonódva, úgy vittem ki a vízből, mint egy kisgyereket. Még akkor is kapaszkodott szegénykém, amikor a derekamig ért a víz. Mikor kiértünk a partra, ott is fogott” – tette hozzá az előadó a Blikknek

(Borítókép: Bódi Guszti a Sztárban Sztár című műsorban. Fotó: Papajcsik Péter/Index)