A kicsi nevével kapcsolatban is megosztott egy apró információt a színésznő és énekes kedvese, Feng Ya Ou.

Alig várja első kisbabájuk érkezését Békefi Viki és Feng Ya Ou. Az örömteli készülődés menetéről a TV2 Mokka című reggeli beszélgetős műsorában meséltek a szerelmesek, akik már tudják:

hamarosan kislányuk születik.

A Sztárban sztár leszek! szerelmespárjának tagjai kínai és magyar nevet is szeretnének adni születendő gyermeküknek. A leendő szülőknek tehát nincs könnyű dolguk, az idegen keresztnevet ugyanis engedélyeztetniük kell.

Békefi Viki már a nyolcadik hónapban jár, a készülődés így egyre nagyobb a nemrégiben házasodott párnál. A műsorban hatalmas mosollyal az arcukon mutatták meg azokat a babaruhákat és kellékeket, amelyeket az elmúlt hónapokban vásároltak első gyermekük érkezésére. 

A két aranytorkú előadó azt sem titkolta, hogy apás szülésre készülnek, Ya Ou ugyanis támogatni szeretné kedvesét a nagy napon.

„Fontos az, hogy Viki úgy legyen ott, hogy ott vagyok mellette és bár nyilván fizikálisan nem fogok tudni segíteni neki, de már a jelenlétem is, hogy ott vagyok mellette, biztosan sokat fog segíteni neki” – fogalmazott Feng Ya Ou.

(Borítókép: Feng Ya Ou és Békefi Viki. Fotó: Index/Kaszás Tamás)