Ma reggeli hírösszefoglalónkban még: Galambos Lajos kastélya eladásával kezdhet majd új életet, Berki Krisztián édesanyja belenézhet a boncolási jegyzőkönyvbe, Shane Tusup 35. születésnapját ünnepelte, meghalt a Jóban Rosszban sztárja, Cs. Némeh Lajos.

Baukó Éva

Az egykori Való Világ-szereplő szeretne saját babát, ám úgy érzi, ehhez nincs szüksége férfira. Korábban egy hosszú bejegyzésben taglalta, hogy a celebek manapság gyermekük születése után milyen hamar szakítanak a párjaikkal, így ő ahelyett, hogy ezt megkockáztatná, inkább egyedül vágna bele a gyerekvállalásba.

„Tök őszintén írom, nekem nincsen szükségem férfire pont az ilyen dolgok miatt, és elgondolkoztam azon, hogy spermadonor által szeretnék gyereket, akit én választok ki és nem pedig kapcsolat vagy házasság által. A házasságot pedig sosem tartottam jó dolognak és soha nem vágytam rá” – fejtette ki akkoriban, majd közzétett egy felhívást, amelyben spermadonort keresett.

Az egykori valóságshow-szereplő nemrég a Blikk megkeresésére árulta el, hogy jelenleg szünetelteti a spermadonor keresést, inkább egy másfajta beavatkozásra készül.

Petesejtleszívásra készülök. Pont nemrég olvastam egy cikket, ahol Jennifer Aniston elmondta, mennyire bánja, hogy ő anno nem tette ezt meg.

Én nem szeretnék így járni, most negyvenéves, fiatal, egészséges nő vagyok, ezért eldöntöttem, hogy megteszem. Nyáron vagy ősszel fog rá sor kerülni, de ezt majd megelőzi még mindenféle hormonális kezelés” – fejtette ki Baukó.

Galambos Lajos

Korábban a Velvet is beszámolt róla, hogy a zenész komoly anyagi gondokkal küzd a 2015-ben ellene indult áramlopási per miatt. Galambos kénytelen volt meghirdetni szeretett, Boldogasszonypusztán álló birtokát, ám a vevők egyelőre nem tolonganak: az ingatlan ára ugyanis 13 millió euró, mai árfolyamon átszámítva 4 milliárd 954 millió forint plusz az apró – szúrta ki a Ripost.

A 92 négyzetméter alapterületű kastély 33 szobát tartalmaz, többek között egy kandallós nappalit, egy házi könyvtárat, Gourmet-konyhát, zongoraszobát, képgalériát, 12 hálószobát és 12 fürdőszobát.

A trombitás napokon belül megkezdheti 3 és fél éves börtönbüntetését. A legoptimálisabb esetben egy év múlva szabadulhat és feltehetőleg nagy szüksége lesz a pénzre, amelyből új életet tud kezdeni.

Berki Krisztián

Május 6-án lesz egy éve, hogy az egykori showman váratlanul elhunyt. Az élettelen testét budapesti lakásának erkélyén találta meg a saját lánya, az akkor kilencéves Natasa Zselyke. A celeb halálának oka a mai napig tisztázatlan, ugyanis a boncolási jegyzőkönyvet csakis az özvegye, Berki Mazsi olvashatta el, ő viszont úgy döntött, hogy nem kívánja megosztani a nyilvánossággal azt, ami a dokumentumban áll.

Még Berki édesanyja, Júlia asszony is a sötétben tapogatózik a tragikus esettel kapcsolatban, ám ez most úgy tűnik, megváltozik, ugyanis fia halálának egyéves évfordulóján ismét találkozik Berki Mazsival és belenézhet majd a hivatalos papírokba.

Találkozom majd Mazsival is és az unokámmal és végre belenézek azokba a papírokba.

Azt beszéltük meg, hogy megnézhetem, és megtudhatom végre a pontos okokat. Bár sok találgatás napvilágra került és beszélnek mindenfélét az emberek, más érzés lesz a saját szememmel látni...” – mondta a Ripostnak Júlia asszony, aki azokra a híresztelésekre utalt, melyek szerint fia halálának szívproblémákhoz és drogfogyasztáshoz lehetett köze. A néhai médiaszemélyiség lakásán a hatóságok kábítószert találtak.

Shane Tusup

Az utóbbi időben motivációs trénerként tevékenykedő üzletember a tegnapi napon ünnepelte 35. születésnapját. Tusup korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében mutatta meg, hogyan telt a különleges nap: hatalmas vendégsereg gyűlt össze a tiszteletére, háromemeletes tortát kapott, majd koccintott a barátaival. A sztáredzőt jókora hölgykoszorú is körbevette, akikkel önfeledten táncolt, az egyik felvételen pedig énekelt is.

Cs. Németh Lajos

Közel tíz évig volt a Jóban Rosszban című sorozat Károly bácsija Cs. Németh Lajos. A színész hosszú betegeskedés után, 83 éves korában hunyt el. Németh számos televíziós produkcióban feltűnt korábban, többek között láthattuk az 1968-as Bors és az 1990-es években futó Família Kft. című szériában.

Curtis

Idén ősszel az X-faktor helyett a külföldön nagy népszerűségnek örvendő The Voice című műsor kerül az RTL képernyőjére. Hivatalosan még nem tették közé, hogy kik alkotják majd a négytagú zsűrit, de a Blikk információ szerint már összeállt a csapat.

Az egyik igen valószínű jelölt Király Viktor, aki 2015-ben maga is versenyzőként állt az amerikai The Voice színpadán, ahol Adam Levine versenyzőjeként egészen az élő show-ig jutott. Állítólag Curtis szintén bekerült a csapatba, aki több zenei stílusban bizonyította már tehetségét. A 22 éves Manuel a fiatalabb generáció támogatottja, a zenész a 2019-es X-Faktorban tűnt fel és bár harmadikként végzett, talán ő profitált a legtöbbet abból a szériából, hiszen dalai milliós megtekintéseket érnek el a legnagyobb videómegosztó oldalon. A női vonalat Hien képviselheti, aki 2008-ban tűnt fel a Megasztár című műsorban, majd 2014-ben Amerikába költözött. Ez a műsor lehet a nagy visszatérése Magyarországra.

(Borítókép: Curtis. Fotó: RTL)