Alig bírt kiszállni az autóból a sok aerobic óra után egy alkalommal Rubint Réka. A fitneszlady a sok fellépéssel és a rengeteg órával már az egészségét veszélyeztette, ezért úgy döntött, hogy visszavesz a tempóból.

Rubint Réka minden évben megfogadja, hogy egy kicsit lassabban éli majd az életét, ám az első 1-2 hónapot követően általában elsodorják magukkal a tennivalók. Idén azonban úgy tűnik, kénytelen lesz megfogadni saját fogadalmát, ugyanis már az egészségét veszélyeztette a sok fellépés és óra, amit tartott. Legkeményebb időszakában volt olyan, hogy két nap alatt 5-7 aerobic foglalkozást vezényelt le. 

Annyira de annyira túltoltam, akkor volt olyan, hogy alig bírtam kiszállni az autóból. Több időt kell hagyni a pihenésre és a regenerálódásra

– hívta fel a figyelmet a TV2 Mokka stúdiójában Rubint, aki azért is tartotta fontosnak, hogy megossza döntését a követőivel, mert úgy véli, sokan eshettek hasonló hibába mint ő, nem hagyva elég időt a feltöltődésre. Mint azt kiemelte: a túlzott igénybevétel komolyan megerőlteti a szervezetet és ahogy az ember idősödik, egyre több pihenésre van szüksége. 

Rubint Réka a tervei szerint nemcsak a munkában, hanem saját testével kapcsolatban is megengedőbb lesz a jövőben.

„Szerintem ez is jön korral, hogy elkezded elfogadni önmagad, ha vannak esetleg kisebb hiányosságaid és az elmúlt 45 évben ezt nem sikerült. Ezt most elengedi az ember” – fogalmazott a fitneszlady.

(Borítókép: Rubint Réka. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)