Az édesanyát egy hajszál választotta el a cukorbetegségtől, amikor úgy döntött, hogy életmódváltásba kezd és közel két hónap alatt szabadult meg a fölösleges kilóktól.

Szögeczki Ági a TV2 Mokka című műsorában árulta, hogy rendkívül nehéz időszakon van túl. Az édesanya bővebben nem szeretett volna mesélni arról, hogy milyen fájdalmakat élt át, de ezek nagyban közben játszottak az életmódváltása elkezdésében.

Nagyon sok tragédia volt körülöttem, amikről már nem szeretnék beszélni és próbálok ezeken átlépni...

–mondta Szögeczki, aki állítása szerint leszokott a cigarettáról, ugyanakkor ezután egyfajta pótcselekvésként elkezdett nassolni. A kontrol nélküli étkezésnek pedig meg is lett az eredménye: közel 10 kiló súlyfelesleg szaladt fel rá. Ekkor csak egy hajszál választotta el a cukorbetegségtől, mivel még időben belekezdett a tudatos étkezésre.

Nagyon-nagyon szeretnék sokáig élni! Nagyon sok olyan trauma ért tavaly, ami elgondolkodtatott, hogy tulajdonképpen tőlem fiatalabbak is egyik pillanatról a másikra elmentek, elbúcsúztak...

–vallotta be az édesanya, aki a sportot is igyekszik beszorítani a mindennapi teendői közé és ebben kisfia, Patrik is nagy támogatója.

Nem azért akarok lefogyni, mert újra húszévesnek akarok kinézni, meg XS-es ruhákat akarok hordani. Elfogadtam a koromat, egyszerűen szeretnék egészségesen élni, felnevelni a fiamat, látni, amikor megnősül

–mondta Szögeczki.

(Borítókép: Szögeczki Ági. Fotó: Trenka Attila/Velvet)