Az utóbbi időben a TikTokot is meghódította Trokán Nóra, aki igyekszik vicces, adott esetben más videóit kifigurázó tartalmakkal szórakoztatni a követőit. A színésznő a #trolltrokan hashtaget is létrehozta, követői szerint nagyon találóan.

A Kút című film szereplője, akitől egyébként távol állnak a különböző szépészeti beavatkozások, egy hete tette közé első „plasztikai sebészet after” videóját a TikTokra, amely akkora sikert aratott, hogy a második részt is elkészítette. 

Az egyik hozzászóló megjegyezte: Trokán így a modell-műsorvezetőnőre, Horváth Évára hasonlít, de a követők többsége leginkább arról írt, hogy a színésznő nagyon eltalálta az affektálást.

@noratrokan FOKSZÁJZ!!! #trokannora #trolltrokan #fypage #foryou #plasticsurgery #foxyeyes #lipfiller ♬ eredeti hang - trokannori

Nem ez az első filter a TikTokon, amit Trokán Nóra kipróbált. Néhány héttel ezelőtt azzal a szépítő filterrel is készített videót, amelyet sokan veszélyesnek tartanak. Mivel a színésznő az arcát természetesen is vállalja, alább azt is láthatja, mi a különbség a TikTok és a valóság között:

@noratrokan 🙋🏽‍♀️💁🏽‍♀️#trolltrokan #trokannora #noratrokan #realme #fy#fypage #filternofilter ♬ Eyes. Lips. Face. (e.l.f.) - iLL Wayno & Holla FyeSixWun

Fodor Alexandra pszichológus utóbbi filterrel kapcsolatban elmondta:

„Főleg olyan ingerek és üzenetek vesznek minket körül a közösségi médiában, hogy akkor vagy elfogadható és értékes, hogy ha az utolsó hajszáladig tökéletesíted magad. Ennek hosszútávon hihetetlenül romboló hatása van az önértékelésünkre és az énképünkre.”

(Borítókép: Trokán Nóra. Fotó: Index/Kaszás Tamás)