Ma este ismét várja a nézőket a képernyő előtt a TV2 Ütős Ötös című műsora. Az adásban ezúttal mindenki Magdi anyusa, vagyis Fodor Zsóka próbálja majd megtippelni, hogy milyen választ adhatott egy-egy kérdésre a megkérdezett magyarok többsége.

Javában dübörög az Ütős Ötös Till Attila műsorvezetésével a TV2-n. A jó hangulatú találgatós kvízműsor minden este feladja a leckét az ott megjelent sztárjátékosoknak és családtagjaiknak. A pénteki adásban Fodor Zsóka érkezik játszani a stúdióba, Tilla egyik fogós kérdésére pedig habozás nélkül tudja a választ – mindenki legnagyobb megdöbbenésére.

„Mit néz meg először egy férfi egy nőn?” – hangzik majd a kérdés, amelyre a színésznő egyértelműen válaszol:

A mellét.

Nekem ez abszolút meggyőződésem még a múltamból. Most már nem annyira nézik, most már csak az arcomat...” – árulta el Fodor Zsóka, akinek tippje a legtöbb pontot érő válasz volt, vagyis a megkérdezettek többsége ugyanezt a feleletet adta a közvéleménykutatás során. Amikor Tilla az eredményt látva rákérdezett Fodornál, hogy valóban ennyire egyszerűek lennének-e, a művésznő nemes egyszerűséggel megerősítette: ennyire.

(Borítókép: Fodor Zsóka. Fotó: YouTube)