Hírösszefoglalónkban még: Berki Mazsi vidékre költözött, Balogh Péter az exnejét is magával viszi a családi nyaralásokra.

Tóth Gabi

Az énekesnő körül továbbra sem csillapodnak a kedélyek. Legutóbbi a kislánya betegeskedéséről való megszólalása után érték verbális támadások. Ezúttal ismét a rosszindulatú kommentekre reagált és elárulta, hogy az elmúlt két évet igazi karaktergyilkosságnak élte meg. Az őt gyalázóktól egy TikTok-videóban védte meg magát.

Sziasztok! Ha már mindenkinek ilyen nagy a pofája, itt is, ott is, gondoltam, én is bejövök ilyen nagy pofával.

Azon gondolkodtam, mennyire beszariak az emberek. Képzeljétek el, mennyire beszariak. Össze-vissza írogatni, kommentelni, cikkeket lehozni. Rohadt egyszerű belebújni a Facebookba meg a TikTokba. Aztán annál szánalmasabb nincs, mint amikor ezekkel az emberekkel mondjuk találkozunk egy médiaeseményen. Ha látnátok azt a jópofizást, azt a bájvigyorgást. »Gabi, jaj de jól nézel ki, hogy van a kislányod? Minden rendben van veled?«. Persze. Jól vagyok, miután szétnyírtatok két évig és folyamatosan hazugságokat és megalázó, lejárató, gúnyolódó cikkeket hoztatok le rólam, hogy hiteltelenítsetek.

Konkrétan hánynom kell ettől a képmutatástól, ami itt megy. (...) Élőben meg beszariak vagytok, és mindenki a másiknak az arcába jópofizik.

És bedőlünk, el akarjuk hinni a hazugságot, valóságnak akarjuk látni csak azért, hogy a saját gyengeségünket és frusztráltságunkat palástolhassuk vele, és picit erősebbnek és többnek hihessük magunkat azáltal, ha azt látjuk, hogy a másik kínlódik, a másikat csesztetik” – fejtette ki határozott véleményét az énekesnő, aki a következőképpen zárta a videóját: 

Jöhetnek bántó cikkek, gúnyolódások bárkiről, de higgyétek el, az igazság mindig kiderül.

@tothgabiofficial

Gondolataim röviden…

♬ eredeti hang - Gabriella Tóth

Lakatos Márk

A divatguru legutóbb Kembe Sorel-Arthur kongói származású vívó és színész egy korábbi videójában talált kivetnivalót. A felvételen a Jóban Rosszban egykori szereplője az itthoni celebrendezvényekkel kapcsolatos aggályairól és az események vendégeiről fejtette ki véleményét, miszerint ezek az alkalmak másra sem jók, csak hogy ingyen kaját és piát kapnak a résztvevők, miközben kölcsönruhákban pózolnak és egyáltalán nem érdekli őket az adott rendezvény igazi célja. Az RTL Reggeli korábbi műsorvezetőjének több se kellett: azonnal a rendezvények védelmére kelt. 

„Akkora suttyóság, amit ez a fiú magyaráz. Az, hogy fogalma sincs, hogy egy ilyen rendezvény miről szól, az biztos. Ezzel a populista baromsággal jönni, hogy az ingyen kajára, ingyen piára, meg a kölcsönruhára. Ezek a rendezvények pontosan azért vannak kitalálva, hogy ott az ember például a divattervezők ruháit felvegye” – reagált önmagából kikelve Lakatos, akinek szavait Kembe sem hagyta annyiban és egy újabb TikTok-videóban reagált.

Egy díjátadó gála díjátadásra van kitalálva

– fogta rövidre Sorel, majd felhívta támadója figyelmét még néhány dologra. 

„Még szerencse, hogy te itt vagy és iránymutatást tudsz adni ebben a populista, suttyó világban, de azért mutatok neked valamit” – tette hozzá, mielőtt beolvasta Náray Tamás divattervező egy, a témához kapcsolódó, korábbi nyilatkozatát: „Sosem hordanék kölcsönruhát! Ha nem telik rá, akkor minek? Ha pedig telik rá, akkor minek? Nekem nem fér bele, hogy miután XY felvette, eladjam másnak. Sem használatruha bolt, sem kölcsönző nem vagyok” – idézte a színész Náray-t, majd hozzátette: ha divatról van szó, sokkal inkább tekinti relevánsnak az említett szakember véleményét, mint Lakatosét. Kembe Sorel végezetül azt is megmutatta, hogy az ATV #Bochkor című műsorának vendégei sem értettek egyet a divattervező kirohanásával. 

@iamkembesorel Nem kell mindenkit szeretni, de ne menjen a józan ész kárára. IG: iamkembesorel #fyp #kembesorel #bochkor #vélemény ♬ eredeti hang - Kembe Sorel

Berki Mazsi

Az influenszer szemfüles követői már hónapokkal ezelőtt észrevehettek arra utaló jeleket, hogy az édesanya életében nagy változások történtek. Ő maga is többször utalt erre a közösségi platformjain korábban, most pedig meg is erősítette a hírt: vidékre költözött a fővárosból. Az elmúlt időszakban Berki Mazsit sokszor látták Székesfehérvár közelében, ám mint kiderült, nemcsak azért tartózkodott vidéken, mert párja, Zoltán ott él, hanem mert ő maga is oda költözött.

„Januárban elköltöztünk Budapestről Székesfehérvárra, itt próbálom újjáépíteni és újrakezdeni az életünket. Ez volt az oka annak, hogy Emmácska bölcsődét váltott. Kecskeméti vagyok, kezdünk újra beilleszkedni a vidéki életbe. Bár Fehérvár kisebb, mint a szülővárosom, de nagyon megszerettem és jól érzem magam itt” – fogalmazott Berki Krisztián özvegye.

Balogh Péter

Balogh Petya a nagyobb nyaralásokra egész hölgykoszorúval utazik. Az RTL Cápák között című műsorának milliárdos vállalkozója a Frizbi TV YouTube-csatornáján péntek estétől látható interjúban elárulta: felesége és kislánya mellett két nagyobbik lányát és az exnejét is magával viszi a családi nyaralásokra – számolt be a Blikk.

„A nagyobb nyaralásokra most már úgy megyünk, hogy általában az exnejemmel, a két nagylányommal, az exnejem húgával és az ő lányával. Tehát az utóbbi nyaralások úgy zajlottak, hogy mentünk nyolcan: egy pasi és hét nő. Hát, akadnak furcsa pillantások” – mesélte Balogh Petya Hajdú Péternek.

(Borítókép: Tóth Gabi. Fotó: Papajcsik Péter/Index)