A hét utolsó Instahíradójában is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbbi a hazai és külföldi hírességek.
  • Jennifer Lopez jelenleg is nagy erőkkel promózza új alkoholos italát, ám a munka mellett is szorít időt arra, hogy valamilyen elbűvölő ruhában pózoljon a kameráknak. Mint azt legutóbbi képe mellé írta: „Chanelling old Hollywood glam, but with a twist”, vagyis „régi Hollywood-i báj egy kis csavarral”
  • Majka tegnap adott koncertet Komáromban. Az Instagramján közzétett fotók tanúsága szerint hatalmas bulit csapott. Ma este Veszprémben lép fel.

  •  Puskás-Dallos Bogi egy új filtert próbált ki egy 24 óráig elérhető Instagram-történetben. A legújabb funkció elárulja, mi a baj velünk. Kattintson ide, és nézze meg, vajon mi a baj Bogival.
  • ByeAlex szintén egy sztorival jelentkezett, amelyben felháborodását fejezte ki, hogy a Spotify az internetről harácsolja össze a dalszövegeket ahelyett, hogy a kiadókkal vagy az előadókkal egyeztetnének. Bosszúságát az váltotta ki, hogy Emlékszem (Vagy...) című dalának egy sora helytelenül szerepelt a zenei streamingoldalon. Ide kattintva megtudhatja, pontosan mi volt a hiba.
  • Miller Dávid jelenleg az Éden Hotel című reality-t forgatja Mexikóban, ahol összesen másfél hónapot tölt el. Nem olyan régen egy szintén 24 óráig elérhető történetben mutatta meg, milyen ínyencségeket falatozik a tengerparton. Katt!
  • Shane Tusup a mai napon egy, a tegnapinál örömteljesebb bejegyzéssel jelentkezett.

    Mint ismert, tegnap egy több oldalas nyilatkozatot tett közzé, amelyben Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség elnökének kijelentéseit cáfolta, miszerint a szakembernek közbe kellett avatkoznia, amikor felmerült Tusup neve Késely Ajna úszónő edzőváltásakor. Az amerikai sportember állítja, hogy csak egyszer találkozott Késellyel decemberben, később nem keresték egymást. Továbbá az elmúlt években ellene felhozott vádakra is reagált. Mint írta, egy kapcsolatában sem emelt kezet a másik félre, és amennyiben ezt bárki tovább terjeszti, ellene jogi lépéseket fog tenni.

    A felfokozott hangulatú bejegyzés után a követőivel ma egy hálálkodó posztot osztott meg, amelyben köszönetet mondott a Bizalmi Kör Kft-nek, hogy meghívták őt a Trust Summit 2023 eseményére. A Groupama Arénában tartott „Sikeres kudarcok” című előadásáról osztott meg fotót az újabban üzletemberként tevékenykedő edző.
  • Tóth Gabi egy korlátozott ideig megtekinthető Instagram-történetben köszöntötte a pápát.

Isten hozta a szentatyát 

– írta ide kattintva megtekinthető bejegyzésében az énekesnő.

  • Hosszú Katinka nemrég arról beszélt a Duna Tv Almárium című műsorában, hogy bár megtanítja úszni születendő gyermekét, nem fogja elvárni tőle, hogy versenyszerűen űzze a sportot. Mint fogalmazott: „Csak akkor lesz belőle úszó, ha ő az szeretne lenni. Hiszem, hogy ha egy hivatást magas szinten szeretnénk űzni, ahhoz a teljes szívünkkel kell szeretni azt.”

Az úszónő a stúdiónál egy hatalmas Süsü-figura mellett fotózkodott, a kiposztolt felvétel mellett pedig elárulta: gyerekkorában a Süsü, a sárkány volt a kedvenc meséje.

  • Szabó Zsófi táncra perdült ma reggel az RTL Reggeli című beszélgetős műsorának forgatásán. A lépésekről videót is megosztott egy 24 óráig elérhető történetben. Katt
  • Késely Ajna Harsányban pihente ki az elmúlt időszak fáradalmait. Nem olyan régen a 125. Úszó Országos Bajnokságon bajnoki címet szerzett 400 méter gyorson, 4 perc 6 másodperces idejével pedig teljesítette az olimpiai A-szintet, vagyis a jövő évi párizsi olimpia kvalifikációs szintjét. Az úszónő ma kezdte a világbajnokságra való felkészülést, valamint a közelgő egyetemi vizsgaidőszakban is teljesítenie kell. Hogy az elmúlt események fáradalmait kipihenje és energiát gyűjtsön a rá váró feladatokra, néhány napra elutazott kedvesével Harsányba, amiről fotókat is megosztott a közösségi oldalán.
  • Chris Hemsworth mostanában elég aktív a közösségi médiában. Pár napja a Netflixen látható Extraction című film első részének megjelenésére emlékezett egy forgatási napon készült fotóval, amely mellett humorosan megjegyezte, hogy a filmhez kocsikat biztosító cég veszített néhány darabot az akciójelenetek filmezése során. A színész legutóbb a mai napon posztolt, a bejegyzésben pedig elárulta: ő kölcsönzi majd a hangját a legelső animált Transformers-film egyik karakterének, oldalán jól ismert barátjával, kolléganőjével és a Bosszúállókbeli hőstársával, Scarlett Johansonnal.

(Borítókép: Chris Hemsworth és Jennifer Lopez. Fotó: Getty Images)